سلام وقت بخیر
امکانش هست فایل User Setup برای نمایشگر 240 در 240 با درایو ST7789 بصورت آماده که تست شده برای من ارسال کنید من هرکاری انجام دادم طبق کلیپ های یوتوب نتونستم فایل کتابخانه رو تنظیم کنم برد من esp32 38 پایه هست
سلام وقت بخیر
امکانش هست فایل User Setup برای نمایشگر 240 در 240 با درایو ST7789 بصورت آماده که تست شده برای من ارسال کنید من هرکاری انجام دادم طبق کلیپ های یوتوب نتونستم فایل کتابخانه رو تنظیم کنم برد من esp32 38 پایه هست
با سلام
دوست عزیز اگر منظور شما محصول ماژول نمایشگر 1.3 اینچ TFT تمام رنگ IPS دارای ارتباط SPI می باشد.
تنظیمات دقیق در توضیحات آماده است.
اما فایل Setup نیز در اینجا قرار داده میشود.
مشکلی که اکثرا با این محصول دارند توجه ای به خطوط این فایل نمیکنند. به صورت دیفالت این فایل برای نمایشگر های ILI9341 با میکرو NodeMCU ESP8266 طراحی شده است. باید این موارد را به حالت کامنت در بیاورید و سپس تنظیمات مربوط به این نمایشگر را فعال بنمایید و میکرو را نیز تغییر بدهید.
نکته دیگر نیز شما اجازه ندارید پایه های زیر را تغییر بدهید. سایر پایه ها اجازه تغییر دارند.
#define TFT_MISO 19
#define TFT_MOSI 23
#define TFT_SCLK 18
باز هم نکته دیگر
LCD <-> ESP
GND <-> GND
VCC <-> 3.3V
SCL <-> TFT_SCLK (18)
SDA <-> TFT_MOSI (23)
RES <-> TFT_RST
DC <-> TFT_DC
BLK <-> نیازی به وصل کردن ندارد ولی اگر میخواهید بک لایت را کنترل بنمایید به دنبال تنظیمات TFT_BL بگردید.
سخن پایانی: در نسل جدید این نمایشگر ها به دلیل سرعت بالایی که دارند با میکرو های سری آردوینو راه اندازی نمیشوند از این رو اگر از این نمایشگر میخواهید استفاده بکنید حتما از ESP یا STM یا رزبری پای پیکو استفاده بنمایید.
سلام مجدد ببین این فایل منه و محتوای داخلش دلیت شده و اونی که شما نوشتید رو جایگیزین کردم
SCL رو به پایه 18
SDA رو 23
RES رو 25
DC رو 26
همون مثال که گفتید اپلود کردم کد اپلود میشه اما فقط بک لایتش روشنه
اینم برد esp32 که استفاده کردم 
ببخشید تو اون فایل ستاپ که گذاشتید پایه هارو هم تنظیم کرده امکانش هست طبق اون خودتون اتصال نمایشگر به برد رو بگین
فایل یوزر ستاپ سلکت رو چی نیاز نیست تغییر بدم؟
خیر فقط User_Setup.h را با مقداری که در اینجا قرار داده ام جایگزین بنمایید. سپس مثال TFT_graphicstest_one_lib.ino را که داخل بخش 320x240 می باشد را بر روی esp آپلود بنمایید بدون هیچ دخل و تصرفی
واقعا خسته شدم مشکل چیه من چکاری رو انجام نمیدم؟ من تا جمعه باید نمایشگر رو راه اندازی کنم واسه پروژه دانشگاه