سلام
من یک سنسور به شماره p25 میخواهم خرید کنم ، ایا با ولتاژ پایین dc هم کار میکنه یا فقط AC میخواد ؟
سلام
من یک سنسور به شماره p25 میخواهم خرید کنم ، ایا با ولتاژ پایین dc هم کار میکنه یا فقط AC میخواد ؟
با سلام
این ماژول هر 2 ولتاژ DC , AC را ساپورت میکنید.
در اصل این سنسور یک کلید می باشد که 2 سیم را به یکدیگر اتصال میدهد یا قطع میشود. از این رو هیچ گونه تاثیری در نوع و سطح ولتاژی که به آن بدهید ندارد.
فقط حداکثر ولتاژ به دلیل جرقه ای که در زمان اتصال ایجاد میشود امکان دارد پلاتین های داخل سنسور را به یکدیگر جوش بدهد.
این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که این سنسور ها نمیتوانید به صورت مستقیم به موتور، پمپ ، لامپ یا هر قطعه مصرف کننده وصل بنمایید. حتما باید از یک ماژول رله برای این موضوع باید استفاده بنمایید.
اگر فاصله بین 2 سنسور را میخواهید اندازه گیری بنمایید میتوانید از ماژول کنترل خودکار سطح مایعات XH-M203 برای این موضوع استفاده بنمایید.
سلام و ارادت
بتده این سنسور را برای مخزن کولر که مشابه این را داشت و سوخته بود ، از کافه ربات تهیه کردم ، فقط در مدار من معکوس کار میکند ، یعنی وقتی اتصال کوتاه نیشود که سطح مایع پایین هست و پمپ شروع به کار نمیکند و زمانیکه سطح مایع فول است و پمپ باید آب را به گردش در آورد اتصال باز است .
البته من سنسور را در محلش برعکس بسته ام و کار میکند ، ولی سطح مخزن را خیلی زود خالی نشان میدهد و پمپ از کار میافتد .
ممنون میشم راه حل بفرمایید ، یا مدل مشابهی با کارآیی معکوس معرفی کنید.
سپاس از شما
اگر از ماژول رله برای کنترل پمپ دارید استفاده میکنید، کافی است NO,NC روی ماژول رله را برعکس بنمایید تا خروجی شما برعکس بشود.
این سنسور تک محل می باشد. یعنی در یک نقطه خاص بر روی میله در حدود 1cm قطع و وصل میشود از این رو برای اندازه گیری حد بین 2 نقطه مناسب نمی باشد. برای محاسبه حد بین 2 نقطه (بیشتر از فاصله ای که نیاز دارید باید 2 عدد از این سنسور ها به همراه ماژول کنترل خودکار سطح مایعات XH-M203 باید استفاده بنمایید تا حد 2 لول شما قابلیت تنظیم داشته باشند.
به این 2 سیستم توجه بنمایید. نحوه کار بین 2 سطح به این صورت میشود.