سلام وقتتون بخیر من ماژول سنسور تعقیب خط مادون قرمز 5 کاناله TCRT5000L رو با برد اردوینو برنامه نویسی کردم اما سنسور خط رو تشخیص نمیده. باید چیکار کنم تا درست بشه؟
با سلام
این ماژول به صورت دیجیتال عمل میکند. برای تست این ماژول کاری که باید انجام بدهید این می باشد که فقط برق را به ماژول بدهید (پایه های VCC,GND را فقط وصل بنمایید)
سپس دست خود را بر روی تک تک سنسور های روی ماژول نزدیک و دور بنمایید. در این شرایط وقتی نزدیک میکنید باید چراغ LED پشت هر سنسور باید روشن و خاموش بشود.
در این شرایط یعنی سنسور سالم می باشد.
سپس با یک کد digitalRead برای هر کدام از پایه ها در سمت آردوینو تعریف بفرمایید. در این شرایط در سریال مانیتور این مقدار ها را بررسی بنمایید. با کشیدن دست بر روی سنسور ها باید در سمت سریال مانیتور عدد های 0 و 1 مربوط به هر کدام تغییر بکنند. پس در این شرایط ارتباط نیز سالم می باشد.
در نهایت بر روی یک کاغذ سفید یک چسب برق بزنید و سنسور را در فاصله 1 سانتی از کاغذ نگه دارید و کاغذ را تکان بدهید. در این شرایط باز هم باید دیتا ها به درستی باید دریافت بشود. اگر همه LED ها روشن بودند فاصله تا کاغذ را بیشتر بنمایید.
پس از تنظیم کالیبره شدن ارتفاع سایر بخش ها مربوط به برنامه نویسی شما می باشد که این دیتا ها را به چه صورت استفاده بنمایید.