آپلود نشدن کد روی esp32s

3 سال قبل
276 بازدید

0

سلامی دوباره

داشتم یه کد LED برای اولین بار آپلود میکردم که همچین اروری داد:

Connecting.....
Chip is ESP32-D0WD (revision 1)
Features: WiFi, BT, Dual Core, 240MHz, VRef calibration in efuse, Coding Scheme None
Crystal is 40MHz
MAC: 8c:ce:4e:9a:93:14
Uploading stub...
Running stub...
Stub running...
Configuring flash size...
Warning: Could not auto-detect Flash size (FlashID=0xffffff, SizeID=0xff), defaulting to 4MB
Compressed 8192 bytes to 47...

A fatal error occurred: Timed out waiting for packet content
A fatal error occurred: Timed out waiting for packet content

چه کنم؟

16 اسفند 00 در 07:27
محمد سعید افشاری
19

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

سلام

ارور شما مربوط به تشخیص حافظه میکرو می باشد

با توجه به عکسی که پیوست کرده ام شماره پایه های علامت زده شده را بررسی کنید که به هم اتصال کوتاه نشده باشند.

در صورتی که اتصال داشتند بررسی کنید از کجا متصل شده اند و برطرف کنید اتصال را تا میکرو درست شود.

در صورتی که از مدل ماژول یا سری های دیگر esp32 استفاده میکنید شماره پایه ها را بررسی کنید. این شماره پایه هایی که علامت زده ام در تمامی مدل esp32 مشترک می باشد و به حافظه اصلی میکرو متصل است.

https://www.mediafire.com/view/gcfmg40fggqylqe/20.PNG/file

17 اسفند 00 در 09:14
محمد دمیرچی
4630

خب منم همین مشکل رو داشتم و هر کاری میکردم کد روش آپلود نمیشد اومدم بررسی کردم و دیدم که ۲ تا از همین پایه ها که مشخص کردین به هم وصل شدن و موقع لحیم کاری یه چیزی رفته بود بینشون و منم برطرف کردم و درست و کد هم ریختم روش ولی توی سریال مانیتور چیزای خیلی زیادی پشت سر هم نمایش میده که میگه میکرو دائدائم ریست میشه و به نظر شما ممکنه که در اثر به هم خوردن ۲ تا پایه آیسی سوخته باشه؟؟ چون هر کاری کردم نشد و دوباره میکرو دائم ریست میشه  – مهرداد بستانی 00-12-20 در 08:13

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400