با توجه به نیازت که میخوای برای چند وسیله استفاده کنی و ممکنه از نتیجه لذت ببری و چندتا وسیله ی دیگه رو هم در آینده هوشمند سازی کنی، من بودم یه پاور سوئیچینگ صنعتی 5ولت بین 3 تا 5 آمپر با 10 تا خروجی انتخاب میکردم که خوباش خودشون فن دارن و بعد از 60 درجه حرارت فعال میشن پس هرگز نگران اضافه حرارت و ذوب شدن طراحی هات نخواهی بود، منبع رو یه جای خونه قایم میکردم تا زیبایی خونه رو بهم نزنه و برای هر قطعه یه خروجی از منبع میگرفتم، دیگه مجبور نیستی چند تا منبع داشته باشی.
علت اینکه آن چنان شدت جریان بالایی رو واسه مصرف ناچیز شما پیشنهاد کردم=فقط از 60 درصد توان منبع تغذیه میتونی استفاده کنی قبل از اینکه بیش از حد داغ بشه.
چون قطعات در محیط خونه پراکنده هستند سیم کشی زیادی نیاز خواهد بود و جریان مستقیم دچار افت ولتاژ خواهد شد پس شدت جریان باید بیشتر از نیاز عادی باشه
چون توی این حالت فقط یک منبع تغذیه وجود دارد و چندین مصرف کننده و خروجی های این نوع منبع با هم موازی هستند، شدت جریان باید ضرب در تعداد بار بشه البته فقط برای این مورد چون در مورد شما توان مصرفی بارها با هم برابراند.
این طوری دیگه به ماژول ها نیاز نخواهی داشت، فقط یک منبع، پس هزینه و اشغال فضای کمتر، و روی هر وسیله ای که هوشمند کردی، مثلا روی هر لامپ یه برآمدگی اضافه یا یک جعبه نیست که ماژول تغذیه شو توش جا کنی