سلام ببخشید درباره ماژول پخش صدا DY-SV17F چند تا سوال داشتم :
1 - میشه این ماژول رو مستقیم با کابل رابط به usb لپ تاپ وصل کرد و روش فایل ریخت؟ اخه در مقاله راه اندازی این ماژول توی خود این سایت یکی توی نظرات گفته بودن که بعد از این کار ماژول سوخته و یکی هم در یک مقاله خارجی گفته بود که پنج ولت برق رو با 10 کا مقاومت وصل کنید
2 - یکسری فایل در کامپیوتر من در لحظه دانلود میشن و میخوام که همون لحظه هم پخش بشن در این ماژول منظورم اینطوری نباشه که من از قبل توش یکسری فایل بریزم میخوام در لحظه بریزم و با استفاده اردوینو یا ... اون رو پخش کنم چطوری ؟ مثلا این ماژول رو اگر به لپ تاپ وصل کرد ( البته اگه بشه ) فکر کنم یک درایوی ساخته میشه که میشه توی اون فایل ریخت ، میشه با استفاده از پایتون اون فایلی رو که در کامپیوتر هست به درایو که ماژول رو به لپ تاپ وصل کردم انتقال بدم ؟ یا مثلا یک جوری فایل رو به اردوینو انتقال بدم و از طریق اردوینو به اون ماژول انتقال بدم ؟ در هر صورت اگر میشه یک روشی بگید ؟
3 - در صورتی که میشه مورد دوم رو اجرا کرد میشه اتصالات رو بگید ؟ و مقاومت ها و ... برای راه اندازی با اردوینو میگم و اگر هر وقت روشن میشه به کامپیوتر وصل بشه برای انتقال فایل ( توی سوال دو گفتم ) فکر نمیکنم دیگه به تغذیه نیاز باشه لطفا این رو هم مد نظر قرار بگیرید
خیلی ممنونم بابت پاسخگویی :)