سلام در ترموستات 1209 سوالم اینه

1 سال قبل
163 بازدید

0

آیا میشود به ترمینالk1 در ترموستات ۱۲۰۹ از آداپتور ۲۴ ولت ۲ آمپر استفاده کرد و از خروجی رلهk0به دو عدد لامپ ۲۱ وات dc برق داد؟

آیا به ترمینالk1برق مستقیم ۲۲۰ ولت هم میشود داد برای تغذیه لامپ، اگر بله برای چند وات

18 آبان 02 در 07:35
علیرضا روشن
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

پایه های K0 , K1 از کل مدار جدا هستند و به رله وصل هستند از این رو شما میتوانید هر تغذیه ای تا زمانی که در رنج مشخصات رله که بر روی رله حک شده است از به آن وصل کنید.

جدا از این موضوع، شما برای روشن کردن لامپ های 21 ولت باید از دقیقا 21 ولت با جریان کنترل شده استفاده کنید

در صورتی که ولتاژ شما بیشتر می باشد باید از مقاومت برای کنترل ولتاژ و جریان استفاده کنید.

برنامه های محاسبه مقاومت LED به صورت انلاین وجود دارد، می توانید استفاده کنید.

راه دیگر این می باشد که شما ارتباط برق 220 و آدابتور خود را از طریق این رله عبور بدهید و به این صورت جریانی که بر روی رله می افتد کمتر می شود که در طول عمر رله بهتر می باشد.

20 آبان 02 در 05:32
محمد دمیرچی
4240

سلام و خسته نباشید عزیز ترموستات۱۲۰۹ سفارش دادم بدستم رسید، وقتی به آداپتور ۱۲ ولت وصل میکنم صفحه روشن میشه دما رو نشان میده بعد ۱۰ثانیه صفحه میره و دوباره میاد یا لامپ روشن میشه صفحه خاموش،آیا این ایراد راه حل داره یا ماژول معیوب هست و مرجوع کنم؟  – علیرضا روشن 02-08-21 در 04:31

آدابتور شما چند آمپر و از چه نوعی می باشد؟؟ یک عکس پیوست کنید ممنون میشم. منظور شما از روشن شدن لامپ تحریک رله می باشد؟؟  – محمد دمیرچی 02-08-22 در 05:26

درود و خدا قوت، آداپتور سویچینگ ۱۲ ولت ۱۰ آمپر سفارش بدم با۴ لامپ ۲۱ وات ۱۲ ولت ب k1 و خروجی ko وصل کنم به رله روی ترموستات فشار نمیاد؟  – علیرضا روشن 02-08-23 در 05:15

در این شرایط بهتر هست ورودی برق آدابتور که 220 هست را به رله بدهید، چون جریان کمتری در این شرایط کشیده می شود.  – محمد دمیرچی 02-08-24 در 05:10

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400