ورودی ماژول افزاینده ولتاژ dc به dc

9 ماه قبل
106 بازدید

0

سلام وقت بخیر ، یه سوال داشتم ، واقعیتش من الکترونیک سر در نمیارم ممنون میشم راهنمایی کنید ، میخوام از ماژول آمپلی با دو خرجی 100 وات استفاده کنم و برقش رو از ماژول رگولاتور DC به DC افزاینده 100 وات LTC1871 همراه با نمایشگر ولتاژ بگیرم ، چون که با 12 ولت ماژول آمپلی ک میخوام توان اصلیشو نمیزاره..خروجی ماژول افزاینده حداکثر ۵ آمپر شاید باشه...حالا اگر ماژول افزاینده ولتاژ به باتری ماشین که 12 ولت 60 آمپر وصل کنم کار میکنه؟ نمیسوزه چون آمپر باتری ۶۰ هست؟ اگر که نه مشکلی نداره بگید و اگر میسوزه راهنمایی کنید قبل ماژول چیکار کنم ؟! ممنون میشم راهنمایی کنید🌹🌹

11 اسفند 02 در 11:55
محمدرضا ریاحی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام.

اتصال ماژول مبدل DC به DC افزاینده به باتری خودرو، در صورتی که 12 ولت را ساپورت کند، هیچ مشکلی ندارد.

اما استفاده از مدار افزاینده برای تامین آمپلی فایر توصیه نمی شود. زیرا باعث نویزدار شدن صدای خروجی خواهد شد.

تنها دو راه برای جلوگیری از این اتفاق وجود دارد:

1. استفاده از آمپلی فایر دیگر با ورودی 12 ولت که نیاز شما به مدار افزاینده از بین برود.

2. استفاده از اینورتر و استفاده از منبع تغذیه صنعتی. این روش نیز نویز را از بین میبرد اما هم هزینه بسیار بالایی دارد و هم جای بیشتری را اشغال می کند.

12 اسفند 02 در 07:15
مجید مرآتی
609

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400