با سلام من مادر پسر ۱۱ ساله هستم پسرم میخواهد اتومبیلی بسازد که با پنل خورشیدی شارژ بشه و حرکت کنه امکانش باشه در خصوص پنل خورشیدی و وسایل مورد نیازش در صورتی که هزینه خیلی زیادی نداشته باشه راهنمایی بفرمایید متشکرم از لطفتون
با سلام من مادر پسر ۱۱ ساله هستم پسرم میخواهد اتومبیلی بسازد که با پنل خورشیدی شارژ بشه و حرکت کنه امکانش باشه در خصوص پنل خورشیدی و وسایل مورد نیازش در صورتی که هزینه خیلی زیادی نداشته باشه راهنمایی بفرمایید متشکرم از لطفتون
باسلام
در مرحله اول برای اینکه دستگاه شما بخواهد با پنل خورسیدی کار کند باید یک باتری نیز قرار بدهید.
دلیل این امر نیز این می باشد که نیرو پنل خورشیدی به اندازه ای نمی باشد که بخواهد کار حرکت دادن موتور ها را انجام بدهد و باید پنل به صورت ذره ذره انرژی را داخل باتری ذخیره کند و در زمان هایی که میخواهید از انرژی ذخیره شده داخل باتری برای حرکت دادن استفاده کنید.
برای ساخت ربات شما می توانید به صورت آماده از یک شاستی ربات برای این موضوع استفاده کنید. (می توانید خودتان بسازید یا از جا های دیگر تهیه کنید)
اگر بخواهید بسازید به 2 چرخ و یک هرزگرد و یا از 4 چرخ استفاده کنید که با توجه به تعداد چرخ ها باید موتور قرار بدهید.
در مورد سیستم حرکتی این سیستم بسته به نیاز شما می باشد و چیزی که اکثرا استفاده میکنن استفاده از گوشی به عنوان کنترلر می باشد که می توانید از این آموزش ها برای این موضوع کمک بگیرید. (مخصوصا این آموزش)
در مورد باتری و پنل نیز پیشنهاد میکنم از یک پنل 9 ولت استفاده کنید به همراه 2 سل باتری لیتیومی (به همراه BMS) یا یک باتری اسیدی 9 ولتی
در مورد هزینه های ساخت هم نمیخوام نا امیدتان کنم در حال حاضر با قیمت های امروز حدودا 1 الی 1.5 میلیون هزینه خواهید داشت.