بلوتوث سیستم صوتی

6 ماه قبل
167 بازدید

0

سلام مهندس همون‌طور که ما برای حذف نویز تغذیه آمپلی‌ فایر و پلیر رو جدا میکنیم برا ماژول بلوتوث باید همین کار انجام بدیم ؟

16 خرداد 03 در 02:26
Moein
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

اکثر ماژول های بلوتوث از توان پایینی برخوردار هستن و کم پیش می آید که نیاز داشته باشن که تغذیه اشون را جدا کنید.

اول باید بررسی کنید که تغذیه ای که دارید چند ولت هست چون بلوتوث ها اکثرا 5 ولتی هستن و آمپلی فایر ها با 12 الی 24 کار میکنند و احتمالا نیاز خواهید داشت از یک رگوراتور کاهنده برای این موضوع استفاده کنید.

ویرایش اول:

ماژول های ایزوله ساز تغذیه برای میکروکنترلر ها هستند.

بعید میدونم روی همدیگر نویز بیندازند. تا زمانی که تغذیه به درستی ایجاد شود. مشکلی پیش نمی آید.

بیشترین نویز در استفاده از ماژول های افزاینده ایجاد می شود.

اگر از باتری 2 سل سری (یعنی 8.4 ولت بشوند) استفاده کنید و با یک ماژول کاهنده (میتوانید رگوراتور خطی هم استفاده کنید مانند AMS1117)

در این شرایط کمترین نویز باید ایجاد شود.

برای شارژ باتری می توانید از ماژول شارژر باتری لیتیومی 2 سل دارای بالانسر و ورودی USB Type-C استفاده کنید.

از ماژول های BMS دو سل نیز برای محافظت باتری باید استفاده کنید.

ویرایش دوم:

تمام ماژول های افزاینده از سیستم سویچینگ استفاده میکنن و فقط کاهنده خطی داریم.

مورد بعدی هم با توجه به توان مصرفی در سمت بلوتوث شما نیازی به آمپر خیلی بالایی نمی باشد. و چه با ماژول سویچینگ و چه با خطی می توانید توان آن را تامین کنید.

در بالاتر متوجه عرض بنده نشد وقتی گفتم از باتری 2 سل استفاده کنید یعنی باتری را مستقیم به ماژول آمپلی فایر که بین 6 الی 15 ولت را می تواند درایور کند. - محصول اعلامی pam8610 می باشد

در این شرایط نیازی به کاهنده یا افزاینده نمی باشد و تمام توان باتری به خود ماژول آمپلی فایر میرود و فقط برای ماژول بلوتوث که 5 ولت لازم دارد یک ماژول کاهنده قرار میدهید که نویزی در آن زمینه به وجود نمی آید.

در صورتی که میخواهید از ماژول pam8406 احتمال میدهم در صورتی که مستقیم به باتری نیز وصل بکند کار کند و همچنین ماژول بلوتوث نیز همین شرایط را دارد و بدون افزاینده و کاهنده می توانید مستقیم به باتری وصل کنید و نگران نویز نباشید.

16 خرداد 03 در 06:46
محمد دمیرچی
4220

بنده pam8406 استفاده میکنم دو تا 5 وات تغذیه بلوتوث و آمپلی‌ یکسان هست  – Moein 03-03-16 در 05:44

تغذیه هر دو ماژول با باتری لیتیومی راه‌اندازی میشه  – Moein 03-03-17 در 10:54

مهندس سوال دیگه توان خروجی آمپلی‌ فایر چطور حساب میشه در ولتاژ ورودی کمتر به آمپلی‌؟ یا با امپدانس های مختلف طبق دیتاشیت خود آمپلی‌؟  – Moein 03-03-17 در 10:56

در این شرایط مشترک بگیرید فکر میکنم کار را انجام خواهد داد، در زمینه توان آمپلی باید به دیتاشیت مراجعه کنید (در زمینه الکترونیک ولتاژ ضرب در جریان میشود توان - در آمپلی فایر ها دقیقا نمیدانم به چه صورت حساب میکنند)  – محمد دمیرچی 03-03-19 در 05:24

آها پس با توجه به تجربیات شما مشترک بگیرم اگر آمپلی‌ 12 ولت باشه pam8610 دو تا 10 وات میده با رگولاتور ولتاژ کاهش بدم کافیه یا تغذیه هم باید جدا بشه  – Moein 03-03-20 در 03:04

خدمتتون عرض کردم بهتر است دیتاشیت آمپلی را برای اطلاعات دقیق تر مطالعه بفرمایید. اگر ولتاژ های مختلف داشته باشید مجبورید 2 عدد ایجاد کنید.  – محمد دمیرچی 03-03-20 در 04:22

منظورم از جدا کردن تغذیه استفاده از دو باتری هست یا ماژول ایزوله. کلا نویز ایجاد می‌کنه اگر تغذیه آمپلی‌ فایر و پلیر با هم باشه درباره بلوتوث گفتید چنین چیزی فکر نمیکنید پیش بیاید یعنی برا ماژول آمپلی‌ فایر pam8406 و بلوتوث M18 که تغذیه آنها ۵ ولت است نیازی نیست از ماژول ایزوله در سایت هم هست استفاده کنم مطلب رساندم ؟  – Moein 03-03-20 در 02:49

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-03-21 در 05:25

بله تغذیه سوئیچنگ در کل نویز دارند مهندس اگر بخوام تغذیه خطی بزارم ولتاژ خروجی ترانس بعد تبدیل به DC باید با رگولاتور فیکس کنم الان سری ××78 چه to-220 چه قابلمه ای جریان کمی میده بخوام مثلاً 3 آمپر واقعی بکشم تنها راهش اینه که از رگولاتور جریان بالاتر استفاده کنم راه دیگه نیست با یک ترانزیستور یا ماسفت جریان رگولاتور خطی افزایش میدن باعث نویز میشه ؟ یعنی همون تغذیه خطی هست یا سوئیوینگ میشه ؟ ( سوالم کلی هست کمی)  – Moein 03-03-22 در 02:32

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-03-23 در 05:15

آها ممنون مهندس حل شد محصولاتی که زمان تقریبی موجودی توی سایت میزنید بدون مشکل و صد درصد موجود میشه حالا با چند روز اختلاف مثلاً ایرادی نداره  – Moein 03-03-23 در 07:45

بله، تلاش میشود در همان زمان موجود شود. امکان دارد چند روز تاخیر بخورد.  – محمد دمیرچی 03-03-29 در 05:53

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400