کاهش توان آداپتور

6 ماه قبل
309 بازدید

0

سلام من یه آداپتور ۲۴ولت ۴آمپر دارم مال لپ تاپ. 

این تو ۵ولت با کاهنده که ازش برق میکشم حدود ۱.۵آمپر خیلی شدید داغ میکنه .

میتونم دیود روش بزارم سر راه ورودی که آداپتور با توان کم کار کنه ؟

البته لازمه که بگم این آداپتور برق گوشی رو تامین میکنه .اومدم باطری گوشی رو برداشتم و با برق خونه راه اندازی میکنم .

چون اضافه کردن دیود سیکل منفی یا مثبت رو بسته به جهت دیود حذف میکنه برای گوشیه مشکلی ایجاد نمیکنه؟

آداپتور مهم نیست فقط گوشی مهمه .

03 تیر 03 در 07:28
حامد ساسانی پور
63

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

این نوع آدابتور ها به دلیل اینکه از مدار های سویچینگ برای تبدیل AC به DC استفاده میکنند. اضافه کردن یک دیود در سمت ورودی تقریبا تاثیری در کارکرد نهایی آنها ندارد و بیشتر فشار بر روی مدار ترانس داخلی آنها اعمال میکند. از این رو پیشنهاد نمیکنم این کار را بکنید.

برای تامین برق مستقیم برای روشن نگه داشتن گوشی ها اگر باتری گوشی را باز کردید و به صورت مستقیم به برق میخواهید وصل کنید (ولتاژ 4.2 ولت) به نظرم بهتر است از یک منبع تغذیه سویچینگ 5 ولت آمپر بالا که خروجی آن توسط یک کاهنده توان بالا به این ولتاژ تبدیل شدن است استفاده کنید مناسب می باشد.

اگر به 5 ولت USB دستگاه برق را میدهید به نظرم استفاده از شارژر های گوشی که توان بالایی داشته باشن روش منطقی تری می باشد.

البته باز هم از منبع تغذیه های صنعتی 5 ولت نیز میتوانید برای این موضوع استفاده کنید.

ویرایش اول:

اتصال کوتاه کردن که درست نمی باشد.

مساله این میباشد که گوشی با توجه به جریان ولتاژ باتری محاسبه میکند که چقدر شارژ دارد. اینکه بخواهید آن را دور بزنید یک مقدار سخت می باشد.

برای همین خدمتتون عرض کردم که ولتاژ 4.2 را به 2 سر پد های باتری میدهید یا خیر. وقتی یک ولتاژ هم اندازه ولتاژ باتری به پد های باتری اعمال کنید حدودا می توانید شارژر داخلی گوشی را گول بزنید.

روش دیگری که به ذهنم میرسد قرار دادن یک مقاومت بر 2 سر پد های باتری می باشد که مدار شارژر فرض کند که دارد جریانی را وارد باتری میکند و آن را دارد شارژ میکند (البته شاید گول نخورد)

ویرایش دوم:

مشخص هست به چه صورت می باشد. نحوه محاسبه بر اساس جریانی می باشد که استفاده شده است.

گوشی های قدیمی بودن که بر اساس ولتاژ محاسبه میکردن برای همین وقتی باتری نوسان میکرد درصد عوض میشد.

در حالت حاضر از ic های مدیریت باتری استفاده میشود به این صورت که در زمان روشن شدن دستگاه ولتاژ را حدودا اندازه گیری میشود و آن را بیس قرار میدهد

سپس پس از مصرف جریان مشخصی مثلا 1 آمپر از نظر این شارژر شما یک باتری 5 آمپر ساعتی هم داشته باشید پس از مصرف، مصرف کننده پس ولتاژ باید حدودا باید 25 درصد کاهش پیدا کند.

حالا اینکه ولتاژ کاهش پیدا کرده یا خیر کاری ندارد. فرض میگیره که جریان کشی دارد انجام میشود. و این تا زمانی که به 0 برسد ادامه دارد.

جالبی این سیستم به این حالت هست که حتی در صورت وصل بودن برق به دلیل اینکه جریانی به سمت باتری نمیرود پس باتری نیز شارژ نمیشود و عدد درصد شارژ را زیاد نمیکند.

تمام هدف ساخت این سیستم بررسی اندازه گیری درست و قرار گرفتن در نمودار شارژ و دشارژ باتری می باشد اگر نمودار را بررسی کنید بازه 4 الی 4.2 سخت پر میشود ولی سریع خالی میشود و از 4 الی 3.2 کند کاهش پیدا میکند و در انتهای مسیر دوباره سریع خالی میشود

پس به جای اینکه به سطح ولتاژ که امکان دارد به دلیل سطح ولتاژ باتری نوسانی باشد از محاسبه جریان در ولتاژ که توان بدست می آید ظرفیت باتری را حدث میزنند.

در نتیجه باید از روش هایی کاری کنید که جریانی که از این پد ها به بیرون میرود و وارد میشود به صورتی باشد که این IC گول بخورد.

03 تیر 03 در 09:14
محمد دمیرچی
4270

گوشی دیگه باطری روش نیست کلا میخوام جمع و جور باشه وگرنه هر جور منبع تغذیه ای دوربرم هست . اما مشکل کاهش درصد باطری هست به این صورت که گوشی فکر میکنه به باطری وصله و درصد میاد پایین . روش های زیر رو تست کردم اما جواب نگرفتم . اتصال کوتاه کردن ورودی باطری گوشی وقتی برق قطع بود .جدا کردن سیم ورودی باطری برای قطع برق و همزمان اتصال کوتاه ورودی گوشی . قطع برق وقتی گوشی روشن بود و حتی ری استارت. هیچ کدوم کارساز نبود و درصدی که از ۸۳به ۷۵رسیده بود به ۸۳برنگشت .شما راهی سراغ ندارید ؟  – حامد ساسانی پور 03-04-03 در 10:14

پاسخ ویرایش شد.  – محمد دمیرچی 03-04-04 در 05:42

سلام .خب اتصال کوتاه در حالت بدون ولتاژ داستان خودش رو داشت اما عجیب ترین چیز اینه که چرا با وجود ولتاژ ۴.۱ثابت مجدد درصد از ۸۳درصد به پایین میره یعنی میشه ۷۹ و تا ۶۷رو دیدم بیشتر رو چک نکردم . مشکل اینجاست که گوشی سطح باطری رو بر اساس ولتاژ نمیسنجه. چون اگر بر اساس ولتاژ می‌سنجید خوب ولتاژ ۴.۱ثابت هست پس چرا درصد کم میکنه .کلا به ولتاژ ۴.۱ثابت وصل هست ولی انگار به باطری وصله که سطح شارژ کم میکنه .معلوم نیست چی به چیه.  – حامد ساسانی پور 03-04-04 در 08:44

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-04-04 در 11:24

ممنون از شما پاسخ کاملا قانع کننده بود .فکر نکنم راهی باشی که این آی سی گول بخوره . پس اگر جریانه تنها یک راه به ذهنم میرسه یه مقاومت سر راه پد باطری یا ورودی گوشی قرار بدم که گوشی متوجه جریان کم بشه و به ۰درصد برسه چون در این حالت خودکار گوشی اخطار باطری میده و گوشی خاموش میشه و درصد بر میگرده .اما نمیدونم چه اهم مقاومتی استفاده کنم که جواب بگیرم  – حامد ساسانی پور 03-04-07 در 03:47

در این باره فکر کنم باید مقدار های مختلف را تست کنید تا مقدار درست را به دست آورید.  – محمد دمیرچی 03-04-09 در 06:32

سلام یه برد روی باتری هست که مسیر bsi داره اونو از باتری جدا کنید بعد به گوشی اضافه کنید و ۴ ولت باتری به اون برد کوچک بدهید اوکی میشه  – علیرضا حیدریان 03-07-16 در 09:19

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400