با سلام
این نوع آدابتور ها به دلیل اینکه از مدار های سویچینگ برای تبدیل AC به DC استفاده میکنند. اضافه کردن یک دیود در سمت ورودی تقریبا تاثیری در کارکرد نهایی آنها ندارد و بیشتر فشار بر روی مدار ترانس داخلی آنها اعمال میکند. از این رو پیشنهاد نمیکنم این کار را بکنید.
برای تامین برق مستقیم برای روشن نگه داشتن گوشی ها اگر باتری گوشی را باز کردید و به صورت مستقیم به برق میخواهید وصل کنید (ولتاژ 4.2 ولت) به نظرم بهتر است از یک منبع تغذیه سویچینگ 5 ولت آمپر بالا که خروجی آن توسط یک کاهنده توان بالا به این ولتاژ تبدیل شدن است استفاده کنید مناسب می باشد.
اگر به 5 ولت USB دستگاه برق را میدهید به نظرم استفاده از شارژر های گوشی که توان بالایی داشته باشن روش منطقی تری می باشد.
البته باز هم از منبع تغذیه های صنعتی 5 ولت نیز میتوانید برای این موضوع استفاده کنید.
ویرایش اول:
اتصال کوتاه کردن که درست نمی باشد.
مساله این میباشد که گوشی با توجه به جریان ولتاژ باتری محاسبه میکند که چقدر شارژ دارد. اینکه بخواهید آن را دور بزنید یک مقدار سخت می باشد.
برای همین خدمتتون عرض کردم که ولتاژ 4.2 را به 2 سر پد های باتری میدهید یا خیر. وقتی یک ولتاژ هم اندازه ولتاژ باتری به پد های باتری اعمال کنید حدودا می توانید شارژر داخلی گوشی را گول بزنید.
روش دیگری که به ذهنم میرسد قرار دادن یک مقاومت بر 2 سر پد های باتری می باشد که مدار شارژر فرض کند که دارد جریانی را وارد باتری میکند و آن را دارد شارژ میکند (البته شاید گول نخورد)
ویرایش دوم:
مشخص هست به چه صورت می باشد. نحوه محاسبه بر اساس جریانی می باشد که استفاده شده است.
گوشی های قدیمی بودن که بر اساس ولتاژ محاسبه میکردن برای همین وقتی باتری نوسان میکرد درصد عوض میشد.
در حالت حاضر از ic های مدیریت باتری استفاده میشود به این صورت که در زمان روشن شدن دستگاه ولتاژ را حدودا اندازه گیری میشود و آن را بیس قرار میدهد
سپس پس از مصرف جریان مشخصی مثلا 1 آمپر از نظر این شارژر شما یک باتری 5 آمپر ساعتی هم داشته باشید پس از مصرف، مصرف کننده پس ولتاژ باید حدودا باید 25 درصد کاهش پیدا کند.
حالا اینکه ولتاژ کاهش پیدا کرده یا خیر کاری ندارد. فرض میگیره که جریان کشی دارد انجام میشود. و این تا زمانی که به 0 برسد ادامه دارد.
جالبی این سیستم به این حالت هست که حتی در صورت وصل بودن برق به دلیل اینکه جریانی به سمت باتری نمیرود پس باتری نیز شارژ نمیشود و عدد درصد شارژ را زیاد نمیکند.
تمام هدف ساخت این سیستم بررسی اندازه گیری درست و قرار گرفتن در نمودار شارژ و دشارژ باتری می باشد اگر نمودار را بررسی کنید بازه 4 الی 4.2 سخت پر میشود ولی سریع خالی میشود و از 4 الی 3.2 کند کاهش پیدا میکند و در انتهای مسیر دوباره سریع خالی میشود
پس به جای اینکه به سطح ولتاژ که امکان دارد به دلیل سطح ولتاژ باتری نوسانی باشد از محاسبه جریان در ولتاژ که توان بدست می آید ظرفیت باتری را حدث میزنند.
در نتیجه باید از روش هایی کاری کنید که جریانی که از این پد ها به بیرون میرود و وارد میشود به صورتی باشد که این IC گول بخورد.