سلام من یک ماژول پاور بانک خریدم که باطری ها رو شارژ میکنه ولی گوشی رو شارژ نمیکنه ولی زمانی که آداپتور بهش وصله گوشی رو هم شارژ میکنه لطفأ راهنمای کنید
سلام من یک ماژول پاور بانک خریدم که باطری ها رو شارژ میکنه ولی گوشی رو شارژ نمیکنه ولی زمانی که آداپتور بهش وصله گوشی رو هم شارژ میکنه لطفأ راهنمای کنید
سلام، به خاطر حساسیت باتری های لیتیوم بعضی از گوشی های هوشمند برنامه ریزی شدن که فقط یه ولتاژ و شدت جریان دقیق رو بپزیرن. طبق این تئوری خروجی پاور بانک کمتر از حداقل توان قابل قبول برای فعال شدن فرایند شارژ گوشیه، ولی زمانیکه شارژر خود پاور بانک به خود پاوربانک وصل میشه چون شارژر پاور بانک ولتاژ بالاتر از باتری هارو بهشون میده(لازمه شارژ شدن هر باتری) توان خروجی اندکی افزایش پیدا میکنه و برای ورودی گوشی قابل قبول میشه. من خودم با دینام و رگولاتور رو دوچرخه م شارژر گوشی ساختم و از رو تجربه بهت میگم واسه هر گوشی یا تبلت باید ولتاژ و شدت جریان رو تغییر بدی واسه همینه که شارژر هاشون باهم فرق دارن. ولی یه هوواوی دارم هرچی بهش بدی قبول میکنه، یه بار 10 ولت 3.5 امپر بهش دادم ظرف 3 دقیقه شارژ شد