ارور دوربین ESP32-CAM

3 سال قبل
1045 بازدید

1

من یه ماژول ESP32-CAM گرفتم ولی ارور دوربین میده.کسی میدونه چجوری باید ارورش رو رفع کرد؟

من هرکاری که به ذهنم میرسید انجام دادم.منبع تغذیه رو عوض کردم.آنتن خارجی رو فعال کردم بازم همین ارور رو میده.لطفا اگه کسی راه حلشو میدونه توضیح بده.

14 بهمن 00 در 07:58
رامین آرین
11

سلام با باز کردن فلت دوربین ، دوربین را از جایش خارج کنید و دوباره وارد فلت بکنید و دوباره تست بگیرید.  – محمد دمیرچی 00-11-16 در 07:27

من چندین بار اینکارو کردم ولی جواب نداد.  – رامین آرین 00-11-16 در 09:16

میتونم براتون بفرستمش که خودتون تستش کنین.اگه مشکلش حل نشد دوربینش رو تعویض کنین.  – رامین آرین 00-11-16 در 09:18

بله از بخش درخواست های مرجوعی محصول را ثبت و ارسال کنید تا بررسی های بیشتری انجام بشود  – محمد دمیرچی 00-11-16 در 09:22

امروز ماژول رو پست کردم براتون.  – رامین آرین 00-11-17 در 04:47

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

سلام

من خودم هم همین مشکل رو داشتم ولی توی کد نویسی یه تغییراتی ایجاد کردم و کامل درست شد

وقتی که شما طبق تصویر کد رو از توی نرم افزار آردوینو انتخاب میکنید، بعدش باید مدل ماژول رو داخلش وارد کنید.

در اینجا باید کد زیر رو در خط 19 تایپ کنید.

define CAMERA_MODEL_AI_THINKER#

اسم وایفای و رمز وایفای که ماژول قراره بهشون وصل بشه حتما وارد کنید.

دقت کنید که به قسمت vcc ماژول به هیچ عنوان برق 5 ولت ندین و حتما باید 3.3 ولت اعمال کنید و همچنین از رگولاتور های خطی استفاده نکنید که بدرد این کار نمیخوره و رگولاتور های متغیر مثل lm2596 یا mp1584 برای این کار خوبه.

09 اسفند 00 در 05:50
مهرداد بستانی
31

سلام من یک esp32cam با شیلد پروگرامر مخصوص اون رو خریدم و می خواستم برنامه CameraWebServer رو در آن آپلود کنم.با انجام دادن تمام کارهای نرم افزاری و سخت افزاری پیغام خطا داد حجم برنامه از حجم esp32cam بیشتر است یا موقع آپلود برنامه هایی با حجم کمتر وقتی به connecting میرسد پیغام می دهد که : خطای بزرگ و قابل اتصال به esp32cam نیست. در ضمن از کجا نوع esp32cam را بفهمیم ( wrover moduile یا al thinker یا … ) چون من هر نوعی را انتخاب کردم همین خطا ها را داد. در بعضی از سایتهای خارجی گفته که باید یک خازن پلاریته 1uf تا 10uf به پایه های en و gnd متصل کرد. اما روی esp32cam پایه ی en موجود نیست. در سایت شما برای اتصال از پایه 3.3v استفاده و در بعضی سایت دیگر از پایه 5v استفاده کرده . اما در شیلد مخصوص esp32cam فقط پایه 5v موجود است. تشکر  – علیرضا ممویی 02-01-21 در 07:36

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400