ماژول مناسب برای شارژر باطری چیست؟

4 ماه قبل
56 بازدید

0

سلام وقت بخیر 

من برای درست کردن یه پنکه ۶ ولتی  ۵تا باطری قدیمی موبایل رو با هم موازی کردم و در مجموع ۴ ولت و ۴۰۰۰ میلی امپر جریان دارم، ماژول شارژ ۲ امپری استفاده کردم داغ شد و سوخت، از چه ماژول شارژی باید استفاده کنم؟؟ 

اگر ماژول کنترل دور موتور هم بخوام باید مشخصاتش چی باشه؟؟ 

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، با تشکر

12 مرداد 03 در 06:00
mohammad shirjang
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

در مرحله اول پیشنهاد میکنم باتری های خود را به جای موازی به صورت سری و موازی( ترکیبی) ببندید که ولتاژ 6 الی 8.4 ولت را ایجاد کنید (یعنی 2 به 2 سری و در نهای با هم موازی کنید)

در این شرایط ولتاژ شما بین 6 الی 8.4 ولت میشود و می توانید خروجی این سیستم را به یک ماژول درایور موتور وصل کنید تا کنترل دور را داشته باشید.

برای شارژ کردن این پک باتری میتوانید از ماژول شارژر باتری لیتیومی 2 سل دارای بالانسر و ورودی USB Type-C برای شارژ کردن باتری های خود استفاده کنید.

این مورد را که اعلام کردید ماژول شارژر 2 آمپری استفاده کرده اید. مدل دقیقی که استفاده کرده اید را اعلام بفرمایید. امکان دارد نکته ای را رعایت نکرده اید که باعث سوختن ماژول شده است.

به صورت نرمال برای شارژ باتری ها از ماژول های TP4056 که برای شارژ باتری تک سل استفاده می شود استفاده میکنند که حداکثر 1 آمپر بیشتر نمیدهد (یعنی با 1 آمپر شارژ میکند و برای شارژ کردن 4 آمپر باتری شما نیاز به زمان 4 ساعت دارد - ولی نمیسوزد فقط تایم شارژ زیاد میشود)

12 مرداد 03 در 06:38
محمد دمیرچی
4220

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400