ارور در پروژه تشخیص حالت دست با APDS9960

4 ماه قبل
62 بازدید

0

سلام من برای پروژه ی تشخیص حالت دست که در سایت قرار دادید همه چیزو با دقت جلو رفتم ولی متاسفانه همش به ارور Error initializing APDS-9960 sensor مواجه میشم. با اینکه اتصالات رو چک کردم و به 3.3 ولت هم متصله و تست هم کردمش با مولتی متر جریان ازش عبور میکنه و سالمه و میکرو هم سالمه تست کردم. کد هم که همین کد سایته و کتابخانه هم از همین سایت راهنمایی ها و مراحلش رو انجام دادم. ممنون میشم کسی میدونه راهنماییم کنه واقعا نیاز دارم برطرفش کنم.

تا الان هم دو بار این سنسور رو خریدم ولی ارور همچنان همینه:(

14 مرداد 03 در 01:13
محمدحسین بستان منش
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

فکر میکنم با استفاده از آموزش راه‌اندازی ماژول سنسور حالت دست مادون قرمز APDS-9960 با آردوینو استفاده کرده اید.

همیشه برای رفع ایراد سنسور ها و ماژول هایی که از پروتکل I2C برای ارتباط استفاده میکنند کد I2C Scanner که داخل مثال های برنامه آردوینو می باشد استفاده کنید و بر روی آردوینو خود آپلود کنید. در این شرایط بررسی کنید که ID سنسوری که میخواهید با آن کار کنید در لیست ID های تشخیص داده شده توسط سنسور هست یا خیر.

مورد بعدی هم اگر آموزش را مطالعه کنید کتابخانه اصلی دارای ایراد بوده و فایل هایی برای درست کردن کتابخانه قرار دادم که میتوانید با دانلود و جایگزین کردن فایل های مورد نظر مشکل کتابخانه را رفع و راه‌اندازی کنید. (گام دوم را با دقت کامل مطالعه فرمایید.)

15 مرداد 03 در 02:01
محمد دمیرچی
4220

گام‌دوم رو که فرمودید یکی از فایل ها که باید جایگزین کنم (اولیش) میزنه file not found اینم لینکش https://thecaferobot.com/learn/download/arduino_apds9960-2/ ممنون میشم درستش کنید  – محمدحسین بستان منش 03-05-15 در 11:14

لینک ها آپدیت شدن  – محمد دمیرچی 03-05-15 در 09:13

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400