اسپیکر صفحه نمایش ۱۳ اینچی برند waveshare کار نمیکند. من به رزبری متصل کردم از طریق رابط hdmi. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. اصلا کاربرد ای اسپیکر غیر این چی میتونه باشه؟
اسپیکر صفحه نمایش ۱۳ اینچی برند waveshare کار نمیکند. من به رزبری متصل کردم از طریق رابط hdmi. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. اصلا کاربرد ای اسپیکر غیر این چی میتونه باشه؟
با سلام
در مرحله اول این نمایشگر را به یک سیستم PC یا لبتاب وصل کنید و در بخش تنظیمات کارت صدا سیستم خود تنظیم کنید که صدا از طریق HDMI ارسال بشود تا بررسی بشود که صدا از نمایشگر پخش میشود یا خیر.
در صورت پخش شدن یعنی نمایشگر سالم می باشد. در این مرحله دوباره به رزبری پای وصل کنید و مشابه سیستم باید در بخش کارت صدا تنظیم کنید که صدا از طریق HDMI ارسال بشود نه از طریق AUX که بر روی برد وجود تا صدا برای شما پخش بشود.
در تمامی سیستم ها این که صدا از طریق کابل های تصویری ارسال بشود یک گزینه است و باید فعال بشود در غیر این صورت سیستم از خروجی های AUX برای پخش صدا استفاده کند.
مورد دیگه ای را نیز باید به آن توجه کنید این می باشد که تمامی سیستم ها از جمله رزبری پای صدا را فقط از طریق یکی از کانال ها پخش میشود و هم زمان از چند جا امکان پخش وجود ندارد.
در صورتی که همچنان مشکل پابرجا بود و در مدت تست نمایشگر بودید میتوانید درخواست مرجوعی ثبت کنید.