راهنمایی در خرید یک تراشه

4 ماه قبل
50 بازدید

0

با سلام

میخواستم یه ماژول پخش صدای کوچک برای کارگذاشتن در یک جعبه هدیه تهیه کنم که قابلیت پخش هم زمان صدا رو به محض باز کردن درب جعبه داشته باشه، لطفا راهنمایی بفرمایید

باطری و بلندگوی کوچک و مناسب برای این ماژول چی هست ضمن اینکه آیا باید برای رقم زدن این اتفاق از سنسور نوری در ماژول استفاده کنم یا خیر اگر بله چه سنسوری مناسب هست... ممنون

24 مرداد 03 در 09:30
حمید جعفری
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

برای ماژول پخش صدا می توانید از ماژول پخش صدا DY-SV17F با حافظه داخلی برای پخش صدا ضبط شده استفاده کنید. آموزش راه اندازی این ماژول داخل بخش آموزش ها (موجود در لینک محصول وجود دارد)

برای تغذیه این ماژول از سری ماژول های پاوربانک باید استفاده کنید. برای این منظور چند ماژول را به شما پیشنهاد میدهم.

ماژول شارژ / دشارژ باتری لیتیومی با خروجی 5V 1A مناسب برای ساخت پاور بانک

ماژول شارژ/دشارژ باتری لیتیومی MH-CD42 با خروجی 5V 2A مناسب ساخت پاور بانک

ماژول شارژ و دشارژ باتری لیتیومی دارای رابط USB Type-C

نحوه اتصال به این صورت می باشد که باتری را به پد های مشخص شده وصل میکنید و خروجی 5 ولت این ماژول ها را به ماژول پخش صدا وصل میکنید.

برای باتری این محصول که بخواهید کوچک در بیاید از باتری های لیتومی کتابی می توانید استفاده کنید. (این محصول داخل سایت موجود نمی باشد. با سرچ داخل اینترنت میتوانید فروشنده برای این محصول پیدا کنید)

برای بلندگو میتوانید از مدلی که داخل دسته بندی بلندگو موجود می باشد انتخاب بکنید و به محصول وصل بنمایید.

ابعاد تمامی مدل ها داخل سایت مشخص شده است.

برای فعال شدن پخش صدا نیز پیشنهاد میکنم با توجه به شرایطی که میخواهید این دستگاه را پیاده سازی کنید یک عدد میکرو سویچ قرار بدهید چون در این صورت شما می توانید تغذیه ماژول پخش را به باتری وصل کنید و زمانی که درب باز شد تازه برق به ماژول پخش برسد و شروع به پخش بکنید و با بستن درب برق قطع بشود و جلو خالی کردن باتری را بگیرید.

می توانید از این میکرو سویچ ها برای این موضوع استفاده کنید.

24 مرداد 03 در 11:25
محمد دمیرچی
4220

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400