خلی کردن شارژ باتری با ماژول ساخت پاوربانک

3 ماه قبل
74 بازدید

0

سلام من یه باتری به این ماژول لحیم کردم باتری دیرشارژ میشه و موقع شارژ کردن گوشی مثل ثاینه شمار میشه 100-99 تا 0 درصد ناگهانی خالی میشه فکرکردم مشکل از ماژوله رویه مازول دیگه تست کرم باتری شارژ داره ؟ میتونه مشکل از سیم ها باشه؟

29 مرداد 03 در 09:37
آرش شکرانه
11

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

ماژول دیگری که باهاش باتری را تست کرده اید چه مدلی می باشد؟

از سالم بودن باتری اطمینان دارید؟؟

در زمان استفاده از ماژول جایی از ماژول شروع به داغ کردن میکند یا خیر؟؟

با استفاده از مولتی متر ولتاژ باتری را در زمانی که 100 می باشد و به 0 میرسد به صورت کامل مانیتور بکنید و اعلام بفرمایدد.

31 مرداد 03 در 04:35
محمد دمیرچی
4220

مدل tp4056 هست و با مازول نشان دهنده شارژ هم تست کردم باتری شارژ داشت درزمان استفاده بله پشت ماژول گرم میشه وسریع درصد شارژ خالی میشه ممکنه سیم ها مشکل داشته باشن و مقاومت کم داشته باشن؟  – آرش شکرانه 03-06-04 در 12:04

با مولتی متر توانستید سطح ولتاژ را بررسی بنمایید؟؟ در صورتی که ندارید نشان دهنده شارژ باتری را به باتری وصل بنمایید و همزمان به ماژول پاور بانک نیز وصل بنمایید ببینید در آن نیز نشان میدهد که باتری شما سریع خالی میشود؟؟ باتری دیگری دارید که ماژول را با باتری دیگری تست بنمایید؟ یا منبع تغذیه قابل تنظیم که 2 یا 3 آمپر بتواند خروجی بدهد؟؟  – محمد دمیرچی 03-06-05 در 05:58

بله با نشان دهنده شارژ همزمان با ماژول تست کردم باتری شارژ داره نمیدون مشکل از کچاس شاید سیم ها نازکن  – آرش شکرانه 03-06-07 در 03:02

بعید میدونم از سیم ها باشد. در چه تاریخی ماژول به دست شما رسیده است؟؟  – محمد دمیرچی 03-06-10 در 05:20

ازسایت دیگه ای خریدم پارسال بود  – آرش شکرانه 03-06-17 در 01:38

یک مقدار سخت هست، این مورد با مولتی متر یا یک منبع تغذیه قابل تنظیم قابل بررسی می باشد. ولی به نظر میرسد IC این ماژول دچار مشکل شده است در محاسبات دچار خطا میشود  – محمد دمیرچی 03-06-18 در 02:09

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400