نصب OpenWRT بر روی رزبری

4 ماه قبل
78 بازدید

0

سلام

حداقل رزبری پایی که باید بخرم تا اخرین ورژن openwrt و متعلقات رو  روش نصب کنم چه نوعی هست اگه مدلش رو بگید ممنون میشم.

حداقل سخت افزار که کارمو راه بندازه و بتونم اون سیستم عامل رو روش نصب کنم چیه؟

بعد من مبتدی هستم  این که بخام این دستگاه حداقل 400 تا 500 مگ هارد داشته باشه چه باید کرد؟

خود رزبری داره یا مثلا حافظه هاردش با اتصال حافظه میکرو تامین میشه؟ و این که خود این قطعه رم داره؟ یا اونم باید جدا تهیه کرد؟ حداقل 128 یا 256.

وای فای هم داره یا باید مثل روتر واسط مودم و پخش کننده وای فای نصب بشه؟

و این که میشه قطعه دیگری به جای رزبری خرید؟

دوستان میتونم ی روتر بخرم که این کارا مجموعا بکنه ولی چوون علاقه دارم به کیت و کیت بازی میخام این کارو بکنم. ممنون میشم راهنمایی کنید. 

30 مرداد 03 در 03:50
ندا
9

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

با سلام

رزبری پای یک مینی کامپیوتر می باشد. یعنی انگاری یک کامپیوتر است و تمامی قابلیت های کامپیوتر را به شما میدهد (زمانی که بر رویش لینوکس نصب بکنید)

در مورد حافظه : یک عدد SD Card با ظرفیت حداقل 16 گیگ باید تهیه بکنید و سیستم عامل را داخل این SD Card باید بریزید و داخل دستگاه قرار بدهید. این حافظه را میتوانید به عنوان محلی برای ذخیره سازی استفاده کنید. البته میتوانید هارد اکسترنال یا فلش را از طریق USB دستگاه بهش وصل بکنید تا میزان ذخیره سازی شما بیشتر بشود.

قابلیت های هر مدل رزبری پای بسته به مدلش داخل توضیحات همان محصول آماده است و اکثرا LAN و WiFi را دارا می باشند.

در مورد openWRT هم پیشنهاد میکنم روتر تهیه بکنید چون این سیستم عامل برای روتر ها طراحی شده است و بیشتر در زمینه شبکه کارایی خواهند داشت و رزبری پای بیشتر در زمینه پردازش استفاده میشود.

اگر میخواهید سیستم NAS ایجاد کنید می توانید از سری های NanoPi استفاده کنید که فقط یک LAN و USB دارند و یک سیستم عامل برای تبدیل هارد های اکسترنال به هارد های NAS دارند. البته در این برد ها هم شما نیاز دارید یک SD Card برای سیستم عامل داخل دستگاه قرار بدهید.

ویرایش اول:

با توجه به این سایت

شما میتوانید همه مدل ها را برای این موضوع استفاده بکنید.

مشخصات دقیقی که هر کدام از مدل ها میتوانند به شما بدهد داخل همین لینک توضیح داده شده است.

31 مرداد 03 در 04:42
محمد دمیرچی
4240

ممنونم روتر دارم با سیستم عامل openwrt بیشتر میخام یاد بگیرم. میشه ی رزبری پای حداقلی که کار منو راه بندازه و لن و وای فای داشته باشه که بشه این سیستم عامل openwrt رو روش نصب کرد اونم اخرین ورژن رو ساپورت کنه بهم معرفی کنید. من سررشته از نوع این برد ها ندارم و اینقدر تنوع زیاده. بالاخره ی نوعش محبوب تره برای این کارها. اونو بهم معرفی کنید. چون تعداد زیاده تو این نوع سیستم/ ممنون  – ندا 03-06-08 در 03:42

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-06-10 در 05:24

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400