عمر باتری

5 ماه قبل
61 بازدید

0

سلام یه باتری LG اصل 3000 میلی آمپر 18650 همون مدل معروف که تا 20 آمپر خروجی میده به LG HG2 معروفه 

من اینو 8 ماه پیش گرفتم و با فرض اینکه تاریخ تولید به روز بوده باشه حدود 10 بار سیکل شارژ انجام شد من اینو بزارم یه گوشه با ولتاژ 3.6 چقدر ظرفیتش تغییر می‌کنه ؟ مثلاً بعد یه سال دیگه آیا مشهوده این تغییر ؟

مثلاً چقدر افت می‌کنه به درصد حدودی مثلاً 

02 شهریور 03 در 05:49
Moein
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

در صورتی که یک باتری که در حالت استفاده بوده است و حالا میخواهید برای مدت زمان نامعلومی ازش استفاده نکنید.

باید در حالت Store (نگهداری) قرار بدهید. این دستگاه های شارژر باتری این قابلیت را داند که این کار را انجام بدهند.

در صورتی که دستگاه های شارژ باتری را ندارید. با استفاده از منبع تغذیه بر روی 3.6 الی 3.7 ولت تنظیم بکنید و از ولتاژ پایین تر به این میزان برسانید و در همین حالت در جایی قرار بدهید. مشکلی برایش پیش نمی آید.

این که چند درصد از ظرفیت باتری کاهش پیدا میکنید بسته به شرایط باتری می باشد. در حالت نرمال این تغییرات بسیار کم می باشد که شما متوجه آن نمیشوید.

03 شهریور 03 در 05:37
محمد دمیرچی
4310

اینکه گفتید از ولتاژ پایین تر به این میزان برسانید متوجه نمیشم اگر باتری فول شارژ باشه ازش استفاده کنیم و بار بکشیم برسه به 3.6 هم همونه ؟  – Moein 03-06-03 در 01:28

خیر، باید ولتاژ باتری کمتر باشد و به این ولتاژ شارژ بشود. وقتی از بالا به این مرحله میرسید باتری فکر میکند که در حال استفاده میباشد. از باتری استفاده کنید و به ولتاژ 3.5 برسانید سپس با منبع با جریان محدود به 3.6 یا 3.7 پر نمایید.  – محمد دمیرچی 03-06-03 در 02:16

آها واقعاً اینطوریه به باتری نیومد اینقدر زرنگ باشه 😁باشه من اینکارو میکنم.  – Moein 03-06-04 در 05:03

فقط مهندس یه مورد دیگه من هر چقدر tp4086 با تایپ c دارم ولتاژ خروجی اونها هیچ وقت به 4.2 نمی‌رسه مثلا 4.150 و 4.138 یا 4.180 این ها باتری رو هم کامل شارژ نمیکنن بر عکس یه مدل micro USB دارم 4.22 بی باری هست که احتمالا باتری رو کامل شارژ می‌کنه. تفاوت در فیک و اورجینال بودن تراشه هست درسته ؟ کسی به این ماژول هم توجه نمیکنه محصول شما چطوره.  – Moein 03-06-04 در 05:06

دلیل این امر خطا توی فیدبک داخلی ماژول هست کار زیادی در این باره نمیشه کرد.اکثر باتری های لیتومی کتابی بازه 4.2 الی 4.3 باید شارژ بشن و باتری های لیتیوم آیون ها بازه 4.1 الی 4.2 هستن از این رو تولید کننده ها برای اینکه امن باشد حد پایین رو در نظر میگیرن. یکسری ماژول های شارژ هستن که قابلیت تنظیم خروجی رو دارن اگر برای شما مهم می باشد میتوانید از آن سری ها تهیه بکنید و خروجی را دقیقا تنظیم بنمایید.  – محمد دمیرچی 03-06-05 در 05:46

ممنون مهندس  – Moein 03-06-05 در 05:35

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400