وصل شدن مودم به پاور بانک در هنگام نبود برق

3 ماه قبل
63 بازدید

0

با سلام ، من به یک کابل مبدلی احتیاج داشتم که 2 عدد نری داشته باشد که خروجی یک عدد مادگی باشد. که وقتی برق نبود اتوماتیک از آداپتور خارج  شود و از پاوربانک تغذیه کند.

آیا این کار شدنی است یا باعث میشود برد مودم بسوزد ؟ با توجه به این که دو عدد نری ممکنه همزمان جریان وارد کنند.

یعنی وقتی برق هست هم از آداپتور هم از پاور بانک همزمان تغذیه کند.

08 شهریور 03 در 04:45
محمد صادق فریدونی عارف
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

در مرحله اول باید بررسی بکنید که مودم شما چند ولتاژ می باشد.

چون اکثر مودم ها 9 یا 12 ولت هستند و پاوربانک ها 5 ولت هستند و این نقشه ای که کشیدید شدنی نیست.

راه کاری که میتوانم به شما پیشنهاد بدهم استفاده از ماژول تبدیل 5 به 9 یا 12 می باشد که بتوانید این کار را انجام بدهید ولی این که 2 تغذیه را یکی بکنید و به مودم بزنید مناسب نمی باشد.

اگر مشکلی ندارید که سیم ها را عوض بکنید که در زمان برق رفتن کافی است سیم ها را برعکس بنمایید.

کابل بوستر USB ورودی 5 ولت DC خروجی 9 ولت DC جک 5.5mm 

کابل بوستر USB ورودی 5 ولت DC خروجی 12 ولت DC جک 5.5mm

اگر یک سیستمی میخواهید که همیشه به برق باشد و در زمان نبود برق به باتری سویچ بکنید.

پیشنهاد میکنم یک عدد باتری اسیدی UPS ای (باتری ماشین و موتور فرق میکند) تهیه بنمایید و آدابتور دستگاه خود را به باتری وصل بنمایید و از باتری به مودم خود وصل بنمایید. به این صورت به صورت مداوم باتری شارژ می شود و در صورت نبود برق از باتری ولتاژ تامین میشود.

10 شهریور 03 در 05:39
محمد دمیرچی
4220

با توجه به اینکه توان مودم پایین هست باتری به صورت مداوم شارژ بشه مشکلی براش پیش نمیاد ؟ و اینکه باتری با آداپتور 5v مودم شارژ میشه ؟ و در صورتی که شارژ بشه خروجی باتری 12v پنج ولت میشه؟  – علیرضا موحد 03-06-12 در 05:57

به چیزی که خدمتتون توضیح دادم توجه نکردید. عرض کردم ابتدا بررسی بکنید که حتما 5 ولت هست یا خیر. درصورتی که 9 یا 12 ولت هست از این روش استفاده بکنید. اگر 5 ولت هست میتوانید باتری اسیدی 6 ولتی تهیه بکنید و همین شرایط را اجرا بکنید. باتری اسیدی ولتاژ های مختلفی دارند از این رو حتما رنج باتری را باید در نظر داشته باشید.  – محمد دمیرچی 03-06-13 در 06:45

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400