مشکل tft lcd لمسی

3 ماه قبل
72 بازدید

0

با سلام و احترام خدمت عزیزانی که این سوال رو میخونن

من این lcd رو به ادرس https://thecaferobot.com/store/lcd-tft-arduino خریداری کردم و متاسفانه هر برنامه ای رو روش اپلود میکنم کار نمیکنه برنامه به طور کامل احرا میشه ولی کار نمیکنه 

برنامه هایی رو که روش اپلود کردم یکی اموزش خود کافه روباته به ادرس https://thecaferobot.com/learn/interfacing-2-4-inch-tft-lcd-display-shield-with-arduino برنامه های دیگشم از خود example های کتابخونه adafruit touch screen یا LCDWIKI و ... بوده 

لازم به ذکره که هم روی برد اردوینو  UNO تست کردم هم روی اردیونو MEGA اما نتیجه نداد وی روی uno که تست میکردم فقط صفح سفید بود اما روی مگا فقط صفحه مشکی بود 

ممنون میشم اگه کسی از دوستان اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه

18 شهریور 03 در 10:13
MBCDET
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

در مورد کتابخانه هایی که میخواهید استفاده بکنید.

کتابخانه LCDWIKI پایه ای ترین کتابخانه برای این موضوع می باشد.

داخل آموزشی که داخل سایت قرار داده شده است.

در بخش LCDHelper.cpp

بخشی برای تنظیم پایه ها و درایور قرار داده است.

// pin usage as follow:
//              CS  CD  WR  RD  RST  D0  D1  D2  D3  D4  D5  D6  D7
// Arduino Uno  A3  A2  A1  A0  A4   8   9   2   3   4   5   6   7
// Arduino Mega A3  A2  A1  A0  A4   8   9   2   3   4   5   6   7
LCDWIKI_KBV mylcd(ILI9341, A3, A2, A1, A0, A4); // model,cs,cd,wr,rd,reset

حال برای دیباگ این موضوع.

بررسی بکنید این پایه ها اشغال نباشند و به یکدیگر اتصال کوتاه نشده باشند. (با یک مولتی متر میتوانید این موضوع را بررسی بکنید)

مورد بعدی میتوانید خط 

LCDWIKI_KBV mylcd(ILI9341, A3, A2, A1, A0, A4); // model,cs,cd,wr,rd,reset

را کامنت بکنید و خط 

LCDWIKI_KBV mylcd(240,320,A3,A2,A1,A0,A4);//width,height,cs,cd,wr,rd,reset

را از کامنت خارج بکنید.

و دوباره پروگرام بکنید امکان دارد درست بشود.

در صورتی که از زمان رسیدن نمایشگر به دست شما کمتر از یک هفته گذشته است میتوانید از اکانت خود درخواست مرجوعی ثبت بکنید تا مراحل تست محصول توسط شرکت نیز انجام بشود.

18 شهریور 03 در 02:00
محمد دمیرچی
4240

چک کردم همه چی درسته فقط بجای پایه cd روی نمایشگر پایه rs دارم بنظرتون میتونه این باشه مشکل؟  – MBCDET 03-06-19 در 08:02

پایه RS باید به پین CD در کد وصل باشد که میشود A2 و سپس پایه CS به پایه A3 اگر این پایه ها جا به جا هستند اقدام به جابه جایی این پایه ها بکنید.همچنین پایه RST به پین A4 وصل شده است.  – محمد دمیرچی 03-06-19 در 10:50

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400