ساخت واکی تاکی با esp8266 بدون ماژول ارتباطی خارجی و بدون اینترنت

1 ماه قبل
55 بازدید

0

با سلام. من می خوام یه واکی تاکی برای ارتباط بین دو خانه آپارتمان که یکی طبقه اول و دیگری طبقه سوم هستش بسازم که هزینه زیادی نداشته باشه. به این فکر کردم که شاید با قرار دادن دو ماژول esp8622 در وضعیت سرور و کلاینت یا با قابلیت esp-now بشه بدون استفاده از ماژول های nrf یا مشابه اون به صورت مستقیم بین دو esp8266 ارتباط برقرار کرد. آیا این مورد قابل انجام هستش یا نه؟ اگر عملی نیست راه ارزان دیگه برای ساخت چنین دستگاهی چیست؟

28 مهر 03 در 09:10
رضا بینائی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

با سلام

در مرحله اول esp-now در حال حاظر بر روی esp32 ها اجرا میشود.

همچنین برای میکروفون و اسپیکر نیاز به ماژول های I2S نیز دارید.

برای ساخت این پروژه میتوانید از این آموزش ها را مطالعه بفرمایید.

ESP32 Walkie-Talkie: DIY Audio Magic

github

راه دیگر نیز شما میتوانید بین این 2 طبقه خود یک شبکه اینترنتی ایجاد بکنید (میتوانید از روتر های قوی یا با کابل کشی لن و استفاده از ریپیتر ها این مورد را ایجاد بکنید)

در نهایت با برنامه های واکی تاکی آفلاین که بر روی گوشی ها میتوان نصب کرد. گوشی خودتان را به واکی تاکی تبدیل بکنید و به سادگی استفاده بکنید. اگر هم خواستید با esp32 انجام بدید این بستر مناسب تری برای این کار هست (چون آنتن دهی رو تقویت میکنه)

29 مهر 03 در 05:52
محمد دمیرچی
4220

اگر از esp32 استفاده بکنم فقط با یک ماژول میکروفون و یک اسپیکر می تونم واکی تاکی بسازم که تو این فاصله خوب جواب بده؟ اگر امکانش هست باید از esp-now استفاده بکنم یا راه دیگه داره؟ مسئله مهم برای من قیمت پایین هستش. استفاده از esp32 به جای esp8266 و ماژول nrf ارزون تره و کیفیت ارتباط تقریبا مشابه میشه؟  – رضا بینائی 03-07-30 در 07:39

نمونه ویدیو هایی که برای شما ارسال کردم همین موضوع رو نشون میده. فاصله ارتباطی نیز بسته به دیوار ها و کلی عامل دیگه بستگی دارد. ویدیو های مشابه برای این موضوع را میتوانید داخل اینترنت بررسی بکنید (توی یکی از ویدیو ها نمونه nrf رو دیده بودم وکیفیت صدا خیلی پایین تر هست)  – محمد دمیرچی 03-08-02 در 02:09

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400