استفاده از پاور بانک فست یا معمولی

14 روز قبل
28 بازدید

0

سلام سامسونگ اومده تو گوشی من تغیراتی تو فست شارژ داده و ولتاژ شارژ رو ۹ولت گذاشته یعنی دیگه از ۵ولت خبری نیست .(این خوبه چون شوک لحظه ای ناشی از افزایش و کاهش ولتاژ گاها مشکل ایجاد میکنه )و به همین خاطر این سوال ایجاد شده .

تو بازار پاور هایی که واقعا استاندارد باشن نیست همشون رو چک کردم گوشی کلا بهم میریزه .به همین خاطر تصمیم دارم اگر بشه از پاور بانک معمولی ۵ولت استفاده کنم که شکل موج نداره (شارژر های فست با شکل موج به گوشی دیتا میفرستن و آی سی گوشی دیتا به شارژر میفرسته و میزان ولتاژ رو مشخص میکنه )

اما مشکل اینجاست که تو منوی وضعیت گوشی قید شده رتبه با ۹ولت ۲.۷۷ وقتی هم فست شارژ رو غیر فعال میکنم با ولتاژ ۹ولت ۱آمپر شارژ میکنه .

وقتی هم گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم میره رو شارژ آهسته ولتاژ کامپیوتر هم که ۵ولته و نهایتا به زور ۵۰۰میلی جریان خروجی میده ..حالا به نظرتون با توجه به تمام جزئیات مهم بالا من اگر با پاور بانک معمولی که ولتاژ ۵ ولت ۲آمپر بیرون میده استفاده کنم گوشی آسیب میبینه یا مشکلی برای گوشی نداره؟

14 روز قبل
حامد ساسانی پور
61

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

معمولا سامسونگ از پروتکل شارژ AFC یا QC استفاده می‌کنه. تو هردوی این روش ها شارژ با ۵ ولت پشتیبانی میشه. میزان آمپر مصرفی رو گوشی به طور خودکار تعیین می‌کنه. البته معمولا تو ۵ ولت بیشتر از ١.۵ آمپر جریان مصرف نمیکنن گوشی ها و عملا فست شارژ نیستن. پس به طور کلی استفاده از شارژر معمولی ۵ ولتی مشکلی نیست به شرطی که تو مشخصات گوشی QC یا AFC ذکر شده باشه. تو بازار پاور بانک های استاندارد هم هست میتونید تهیه کنید.

11 روز قبل
عرفان محرم خانی
3

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400