مشکل مدار BMS باتری پک

11 روز قبل
30 بازدید

0

سلام، 

تعداد سه سل باتری رو به یک مدار BMS به شرح تصویر پیوستی متصل کردم. اتصالات باتری ها به یکدیگر و مدار از نظر خودم درست انجام شده و ولتاژ 11.83 در سر و ته سه سل سری شده دارم. اما متاسفانه پایه های p+ و - p ولتاژی در خروجی ندارند. مشکل چی هست؟ مدار BMS تازه خریداری شده سالم هست.

همین مراتب رو با یک مدار دو سل هم تست کردم باز هم ولتاژ نداشتم نمیدونم مشکل سیم بندی من هست یا چی. لطفا راهنمایی کنید تشکر.

تصویر پیوست

11 روز قبل
msmdi
15

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

این 2 مورد را بررسی بکنید.

وقتی برای بار اول BMS را میبندید نیاز است فعال بشود. برای این موضوع یک بار ولتاژ شارژ را باید به BMS بدهید تا فعال بشود.

در مورد 3 سل میشود 12.6 ولت

مورد بعدی هم حتما باتری ها رو نیز به خودشان نیز وصل بکنید (یعنی مثبت باتری اول به منفی باتری دوم باید وصل باشد و به همین منوال مثبت باتری دوم به منفی باتری سوم - در عکس مشخص نبود برای همین تاکید کردم)

بقیه موارد به نظر درست میرسد.

مورد دیگر نیز وقتی BMS سه سل میخرید نمیتوانید ازش به عنوان 2 سل استفاده بکنید. هر تعداد سل برای همان تعداد طراحی شده است نه کمتر نه بیشتر

10 روز قبل
محمد دمیرچی
4170

خیلی ممنون. دقیقا همین کار رو کردم و باتری ها طبق گفته شما به هم متصل شده بودن و اتصال B1 از پایه مثبت باتری سوم گرفته شده( بجای اینکه بین بخوام سیم بین باتری دوم و سوم رو زخمی کنم از نزدیک ترین جاش که اون پایه هست استفاده کردم). ولتاژ 11.83 که گفتم بخاطر این هست یکی باتری ها شارژشون فول نیست. ولتاژ شارژ هم به BMS دادم اما فعال نشد. شما این نوع BMS میدونید چیه اسمش؟ دیتا شیتش رو ندارید احیانا. بنظرتون چی میتونه باشه دیگه مشکلش  – msmdi 03-08-06 در 06:21

اکثر BMS ها اسم ندارن و با شکل میتوانید مدلش رو پیدا بکنید  – محمد دمیرچی 03-08-07 در 06:55

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400