سلام
با ۴ ( هر باطری ۳.۷ ولت ۳۰۰۰میلی امپر ساعت ) باطری ۳.۷ ولت ۳۰۰۰ میلی امپر بر ساعت سری موازی کردم تا ولتاژ ۷.۴ به دست اورده ام میخواهم با هاش المنت ۵ ولت ۴ وات روشن کنم ایا با این مقدار انرژی میتوانم برای چند ساعت المنت را روشن نگه دارم ؟
ایا با چه اداپتوری میتوانم باطری ها را شارژ کنم؟
ایا اگر با اداپتر ۹ ولت ۲ امپر میتوان باطری ها را شارژ کرد و به باطری ها فشار وارد نمیشود؟
برای افزایش طول عمر باطری ها باید چکار کنم؟
ایا باید باطری ها را به شارج اولیه بزنم چند ساعت و چگونه؟
ایا شما ماژول یا اداپتوری برای شارژ باطری های من دارید یا سایت معتبری برای خرید سراغ دارید که به من معرفی کنید؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
13 روز قبل
محمد علی سهرابی شعبجره
1
سلام وقت بخیر
طبق اطلاعات موجود با این 4 عدد باتری میتوانید حدود 10 ساعت به صورت نامی المنت رو روشن نگه دارید هرچقدر ظرفیت باتری به واقعیت نزدیکتر باشد این مقدار هم به 10 ساعت نزدیک تر میشود فقط توجه کنید باتری شما در حالت فول شارژ 8.4 ولت هستند که المنت شما 5 ولت هست که باید ولتاژ رو روی 5 ثابت کنید برای این کار میتونید از ماژول های کاهنده ولتاژ استفاده کنید که توان های مختلفی دارند و بر حسب نیاز انتخاب کنید
برای شارژ باتری میتونید از یک منبع تغذیه 8.4 مخصوص برای شارژ استفاده کنید اگر ندارید ولتاژ 9 هم مشکلی نیست از یک آداپتور ساده میتونید استفاده کنید ولی در این حالت نشانگر پر شدن باتری از طریق ال ای دی رو ندارید
یک نکته چه در حالت استفاده از شارژ مخصوص چه آداپتور 9 ولت گذاشتن BMS باتری ضروری هست تا از باتری در برابر شارژ بیش از حد دشارژ بیش از حد و جریان کشی ناگهانی محافظت بشه
یه پیشنهاد دارم اگر این باتری ها فقط برا تغذیه المنت هست و چیز دیگری از تغذیه باتری استفاده نمیشه پیشنهاد میشه همه باتری هارو موازی کنید و بعد به یک ماژول پاور بانک متصل کنید در این صورت ولتاژ باتری شما همیشه در حالت خالی 2.5 و فول شارژ 4.2 هست و خروجی پاور بانک هم 5 ثابت.و عمل محافظت از باتری هم توسط ماژول انجام میشه و نیازی به BMS نیست
–
Moein
03-08-18 در 11:45
افزودن دیدگاه