چطور میشه شروع آهسته موتور dc را انجام داد

11 روز قبل
22 بازدید

0

سلام دوستان ، یه موتور dc دارم ۱۲ ولت ۱۴۰ وات و براش دار ، که روی ۱۴ ولت و بی باری ۳۵۰۰ دور میچرخه ، سوالم اینه ، میخوام این آرمیچر تجهیزات و اتصالاتی داشته باشه که وقتی کلید رو زدم ، توی چند ثانیه ( حدود صفر تا ۱۰ ثانیه ، حالا یه خورده اینور اونور ) آروم شروع به چرخش بکنه و توی اون چند ثانیه بدون دخالت دست سرعتش برسه به اون ۳۵۰۰ دور ( حالا هر چی در توانش هست دیگه ، بار بیاد روش سرعتش کم میشه ) ، از چی استفاده کنم ، مدار خاصی هست برای این کار ؟ یا از اتصال خشک و خالی خازنی سلفی چیزی میشه این کار رو انجام داد ؟

11 روز قبل
فرزاد
1

دوستان گرامی ، من اطلاعات آنچنانی در این مورد ندارم ، ممنون میشم یا نقشه ای در اختیارم بذارید برای اینکار ، یا لینکی که بتونم بیشتر راجع بهش مطلب جمع آوری کنم ، یا هم اگه فروش اینترنتی ماژولی در این رابطه میدونید برام بفرستین تا اونو خرید کنم ؛ چیزی که من دنبالش هستم رو فروشگاه ها ندارن ، حقیقتش من با یه ریموت میخوام استارت کنم ، و بقیه کار رو اون انجام بده ، یعنی به محض وصل شدن برق به ماژول و موتور بدون فشار دادن سوئیچی جداگانه ، توی زیر شش ثانیه ، دور موتور رو به حد آخرش برسونه.یه جا میخوندم وقتی خازن رو به با موتور موازی میکنیم سرعتش میره بالا ، احساس میکنم (شایدم اشتباه احساس کنم نمیدونم ) منفی باتری رو با منفی آرمیچر سر بندی کنم ، مثبت رو هم بیارم بدم به مثبت خازن ، و از منفی خازن بگیرم بدم به مثبت آرمیچر ، شاید سافت استارت بخوره ، از اون طرف موندم پایه های ضعیفِ خازن تحمل ده دوازده آمپرِ چهارده ولت دارن ؟؟؟؟ بخاطر همون کلا موندم چیکار کنم ، دستکاری ماژول ها رو هم بلد نیستم ، چون اکثرشون دور تنظیم دارن ، یعنی با ولوم تنظیم میکنی فقط فلان دور بچرخه ، بلد نیستم اونو حذف کنم بجاش مولتی ترن یا خازن یا چیز بذارم که آروم خودش تا حداکثر بره ، یا بلد نیستم چطور میکرو سوئیچش رو قطع کنم و یکسره کنم تا به محض ورود ولتاژ به ماژول خودش صفر تا صد رو توی سه الی شش ثانیه بره.  – فرزاد 03-08-28 در 10:46

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

چیزی که شما میخواهید اسمش سافت استارت هست.

یکی از روش هایی که میشه استفاده کرد . استفاده از سیگنال های PWM هست که به صورت Duty 0 تا 100 پیش برود تا حداکثر سرعت را به شما بدهد. (در این روش یک ترانزیستور توان بالا باید استفاده بکنید و یک میکروکنترلر ساده یا اگر الکترونیکی هستید از مدار های 555 به جای میکروکنترلر نیز میتوانید استفاده بکنید)

یک روش دیگر همان استفاده از خازن و سلف هست که بنده بلد نیستم.

11 روز قبل
محمد دمیرچی
4220

ممنون از زحمتی که کشیدین ، دستتون درد نکنه. سپاسگزارم.  – فرزاد 03-08-28 در 10:31

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400