چگونه از ماژول سنسور فرستنده و گیرنده IR برای راه اندازی یا قطع رله استفاده کنیم؟

4 روز قبل
11 بازدید

0

سلام من یک ماژول فرستنده و گیرنده IR دارم و هر موقع مثبت و منفی رو وصل میکنم بعد که خروجی ماژول را به یک پایه رله انتقال دهم و پایه دیگر رله هم به منفی است، ماژول من خطای اتصال کوتاه میدهد و ولتاژ خروجی ماژول صفر میشود اما ولتاژ ورودی ماژول هیچ مشکلی نداره و ماژول وصل است فقط ولتاژ خروجی را خودش صفر میکند، رله هم 3 ولتی است.  ورودی ماژول 5 ولت است 

چطور این مشکل رفع کنم و رله رو قطع و وصل کنم؟ 

4 روز قبل
پوریا جم جام
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

ماژول گیرنده IR را نمیتوانید به صورت مستقیم به رله وصل بکنید.

در مرحله اول شما از ماژول فرستنده و گیرنده مادون قرمز IR و تشخیص مانع یا ماژول فرستنده و گیرنده مادون قرمز 38 کیلوهرتز دارای ارتباط سریال دارید استفاده میکنید؟

برای مورد اول که برای تشخیص مانع می باشد خروجی با استفاده از پیچ روی ماژول قابل تنظیم می باشد و بای خروجی را به یک ماژول رله وصل بکنید (رله خالی نیاز به مدار راه انداز دارد)

ماژول دوم خروجی اش به صورت سریال می باشد و باید به یک میکروکنترلر وصل بکنید و دیتا را مورد پردازش قرار بدهید تا با توجه به این موضوع یکی از پایه های میکروکنترلر را به ماژول رله وصل بکنید.

اگر از ماژول گیرنده مادون قرمز 38 کیلوهرتز ویژه ریموت کنترل به همراه یک ریموت دارید استفاده میکنید. در این روش نیز باید یک میکروکنترلر قرار بدهید تا کد های دریافتی را مورد بررسی قرار بدهد.

3 روز قبل
محمد دمیرچی
4220

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400