سلام چجوری usb type c رو به a تبدیل کنم؟

3 روز قبل
14 بازدید

0

سلام من یک بورد pro micro دارم که پورتش usb type c هست. میخوام اونو یا به A تبدیل کنم یا براش تبدیل درست کنم حالا نمیدونم چجوری باید سیم بندی کنم.

اگه میشه یه راهنمایی بکنید که چجوری اون ۸ پایه رو به ۴ تا تبدیل کنم. مرسی

3 روز قبل
کسرا نصیری
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

باسلام

در مرحله اول کابل های شارژر گوشی برای همین موضوع هستند.

اگر USB A مادگی میخواهید. میتوانید از OTG استفاده بکنید.

اگر میخواهید فیش روی برد را بکنید و از فیش USB A بر رویش قرار بدهید. سیمکشی های روی برد را بررسی بکنید. دیتاشیت کابل های USB را نیز بررسی بکنید. در USB Type-C 2 پین راست و چپ مربوط به تغذیه می باشند. که در این شرایط به یکی از آنها وصل کنید کافی می باشد. پایه های دیتا نیز در 4 پین (2 به 2) تکرار شده است که آنها نیز به همین صورت می باشد.

روش دیگر استفاده از برد برک اوت Type C نری می باشد که Type-C را به پین های مورد نظر تبدیل میکند. سپس با توجه به نیاز خود به تبدیل مورد نظر تبدیل نمایید.

ویرایش اول

پایه های تغذیه و GND را میتوانید به پین هدر های GND و 5V وصل بکنید (نیازی نیست حتما به پد ها وصل بشود)

پایه های Type-C به این صورت می باشد که A1,A12 GND هستند

پایه های A4,A9 مربوط به VCC - 5V هستند.

پایه های B7,A7 مربوط به DN

پایه های A6 , B6 نیز مربوط به DP هستند.

حال اگر شماتیک این ماژول را مطالعه بنماییم. پایه های DP,DN به مقاومت های R5 و R7 رفته اند.

شما میتوانید با سیم این 2 پایه دیتا را به این مقاومت ها وصل بنمایید.

2 روز قبل
محمد دمیرچی
4220

میخوام از روی برد بکنمش و فیش نری type A نصب کنم ولی بورد 11 تا جای لحیم روش هست. دقیقا چجوری میشه؟  – کسرا نصیری 03-08-29 در 10:16

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-08-30 در 08:53

سلام همه کار هایی که گفتید رو انجام دادم و حتی چراغ بورد هم روشن شد ولی هیچ دیتایی نمیتونه بفرسته. منظورم از دیتا اینه که نمیتونه مثل کیبورد کار کنه  – کسرا نصیری 03-08-30 در 06:49

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400