اپلود کد روی esp32

22 روز قبل
48 بازدید

0

سلام 

من چند وقت پیش از سایت برد توسعه esp32-wroom-32d خریداری کردم

هرچی برنامه اپلود می کنم برنامه ها کامل اپلود می مشن اما هیچ عکس العملی یا فعالیتی از esp32 نمی بینم 

از چند برنامه مثل اردوینو ، ای اس پی. ای دی اف و ای اس پی تول هم استفاده کردم اما تفاوتی نداشت

22 روز قبل
محسن درویش زاده
1

افزودن دیدگاه

2 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

یک عکس از دیوایس منیجر زمانی که برد به سیستم وصل هست ارسال مینمایید. (با ویرایش سوال میتوانید عکس را اضافه نمایید)

همچنین یک عکس از روی برد بخش فیش usb - از سمت پشت فیش usb که پد های فیش USB مشخص باشد نیز پیوست بنمایید.

21 روز قبل
محمد دمیرچی
4240

سلام پورت شناسایی شده COM4 هستش پین usb مشکلی ندارن . با esptool تست کردم اطلاعات برد رو همه می نویسه ، برنامه هم تا صد درصد اپلود میشه  – محسن درویش زاده 03-09-11 در 07:30

افزودن دیدگاه

0

کد های مختلف رو تست کردید؟

زمانی که کد آپلود شد سریال مانیتور رو چک کنید ممکنه برد مرتب ریست بشه اگه اینطور بود کدتون رو تغییر بدید و از پایه های دیگه‌ ماژول استفاده کنید.

بعضی از پایه‌ها مربوط به تراشه فلش هستند و بعضی پایه ها هم برای راه‌اندازی تراشه اصلی به طور مثال پایه ۱۲ توی یک حالت زمانی که به ماژول دیگری متصل باشه باعث ریست شدن دائم برد میشه.

طبق این تصویر میتونید از پایه‌ها استفاده کنید:

20 روز قبل
عرفان پورامینایی
1

با چند کد نمونه که داخل برنامه از پیش نوشته شده هم تست کردم فردا دوباره امتحان میکنم ممنون از راهنمایی  – محسن درویش زاده 03-09-13 در 05:12

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400