سلام
من یه برق حدود 14.5 ولت dc دارم که نوسان داره حدود یک ولت
میتونم با استفاده از ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده XL4015 برق 12 بگیرم بدون نوسان؟
میخوام تبدیلش کنه به 12 کاملا ثابت
حدود 4.5 هم جریان میکشه
سلام
من یه برق حدود 14.5 ولت dc دارم که نوسان داره حدود یک ولت
میتونم با استفاده از ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده XL4015 برق 12 بگیرم بدون نوسان؟
میخوام تبدیلش کنه به 12 کاملا ثابت
حدود 4.5 هم جریان میکشه
با سلام
منظور شما از نوسان داشتن مثل باتری می باشد که با شارژ و دشارژ شدن در بازه 1 ولت تغییر میکند.
یا دینام می باشد که برای مثال در یک ثانیه چندین بار این 1 ولتاژ تغییرات انجام میشود.
برای حالت اول در صورتی که از باتری اسیدی استفاده میکنید این را در نظر داشته باشید که باتری های اسیدی با ولتاژ 14.5 ولت شارژ میشوند و وقتی شارژر را قطع میکنید به 13.2 ولت کاهش پیدا میکنند و با مصرف باتری تا 9 ولت نیز کاهش خواهید داشت. برای این که خروجی 12 ولت ثابت داشته باشید پیشنهاد میکنم از ماژول های افزاینده و کاهنده (Buck-Boost) استفاده نمایید. ولی از آنجایی که جریان بالایی میخواهید بکشید پیشنهاد نمیشود (تا 2 آمپر مناسب می باشد).
در جریان های بالاتر پیشنهاد می شود 2 عدد باتری را سری ببندید و ولتاژ 24 ولت را ایجاد بکنید و با استفاده از یک کاهنده توان بالا خروجی فیکس 12 ولت را تامین بکنید. (برای اطلاعات بیشتر کلمه UPS و دوربین را در انجمن سرچ بکنید)
اگر حالت دوم می باشد:
از رگوراتور های سویچنگ فرکانس بالا باید استفاده بکنید تا خروجی استیبلی به شما بدهد.