نحوه راه اندازی برد توسعه air780e

3 روز قبل
27 بازدید

0

با سلام

من یک برد توسعه air780e دارم که از طریق پایه ها به ماژول های میکروفون، GPS و شارژر لحیم شده است.
قصد دارم یک برنامه ساده مانند پرینت Hello World جهت تست اولیه برد بنویسم اما مشکل آپلود کد ها روی برد را دارم.

ابتدا دیتاشیت های به زبان چینی را مطالعه کردم

جهت اطمینان، هر دو درایو CP210 و CH340 را روی ویندوز نصب کردم.

برای برنامه نویسی برد، ابتدا به سراغ اکستنشن PlatformIO در vscode رفتم. در مرحله انتخاب برد، مدل air780e در لیست انتخاب نبود و نهایتا نزدیک ترین مدل به برد خودم، airm2m_core_esp32c3 را انتخاب کردم و فریم ورک را روی Arduino گذاشتم. برنامه ساده print("Hello World") را با موفقیت تست کردم. برد را از خروجی usb به سیستم وصل کردم و سعی در گذاشتن برد در حالت boot (فشردن دکمه boot همزمان زدن دکمه POW) تا کدها را آپلود کنم که failed شد.

پس از چندین تلاش به سراغ Arduino IDE رفتم که آنجا هم روند به همین شکل پیش رفت.

در مجموع دو ابهام اصلی برای من به وجود آمده است؛

1. الزامات راه اندازی برد air780e چیست؟ به درایو خاصی نیاز دارد؟ آیا باید در محیط خاصی غیر از platformIO و Arduino IDE برنامه نویسی شود؟ زبانی که باید با آن برنامه نویسی شود چیست؟

2. به شکل دقیق چگونه باید کد را روی این برد آپلود کرد؟ چگونه باید آن را روی حالت BOOT گذاشت؟

3 روز قبل
امیرحسین نصیری
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

دوست عزیز توجه بکنید ماژول Air780 یک ماژول سیمکارت هست.

زبان برنامه نویسی این ماژول ها اکثرا قفل می باشد و در صورتی که بخواهید آنها را برنامه نویسی بکنید باید از فریم ورک هایی که شرکت تولید کننده ارائه داده است استفاده بکنید. نمیتوانید با آردوینو یا پلتفورم این میکرو ها را پروگرام بکنید.

نحوه استفاده از این ماژول ها مشابه همه ماژول های سیمکارت ATCommand  هست و باید با استفاده از یک میکروکنترلر دیگر اقدام به دستور دادن و راه‌اندازی این ماژول بکنید.

19 ساعت قبل
محمد دمیرچی
4240

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400