سلام این محصول
دقت بالایی در ظرفیت باطری داره اما دیر خالی میشه دشارژ با ۵۰۰میلی آمپر هست که قصد دارم اگر بشه دشارژ رو به ۱آمپر افزایش بدم یعنی با کاهش اهم مقاومت آجری از 8اهم به 4اهم یا ۴.۷اهم .
یکم رو مدار فکر کردم و دیتاشیت قطعات رو در آوردم اما به طور کلی مقاومت آجری کنار باطری مورد تست هست و مثبت باطری مستقیم به مقاومت رفته و از طرف منفی با ترانزیستور دو طرفه 8205a کنترل شده (این قطعه وقتی دستور از میکروکنترلر میگیره مقاومت آجری رو به مدار وصل میکنه من دیتاشیت اونو خوندم یه جا نوشته توانش ۱واته یه جا نوشته آمپر درین ۶آمپر هست دیتاشیتش به راحتی موجوده ممنون میشم بگین این قطعه چند آمپر تحمل داره این سوال اول ) بقیه ی مدار هم یه آمپری فایر هست با میکروکنترلر سوال دوم و اصلی اینه که مقاومت رو ۴اهم کاهش میشه کاهش داد یا نه .میدونم که سریع تر باطری رو خالی میکنه اما نمیدونم که با تغییر مقاومت آجری چه اتفاقی برای ماژول میفته ؟
چون تستر قدیمی هست و سالهاست دارم باهاش کار میکنم جنس مرغوبی داره و گفتم اول بپرسم بعد مقاومت رو تغیر بدم .
در واقع تراشه ۸۲۰۵a اگر تا ۶آمپر تحمل کنه پس تغیر مقاومت مشکلی ایجاد نمیکنه . البته مورد بعدی قطعه یa63aهست که مقدار تلف شده رو به میکروکنترلر میفرسته و دو حالت هست که اگر کاهش مقاومت بدم یا نمیتونه درست بسنجه یا قطعه ها آسیب ببینن .یه موضوع دیگه هم اینه که احتمال میدم میکروکنترلر روی ۵۰۰میلی برنامه خورده باشه .خوشحال میشم نظر شمارو بدونم .