سلام
من در ویدئوهای بررسی این ماژول در قسمت selection خیلی گزینه برای انتخاب داره ولی محصولی که شما عکسشو گذاشتید ۳ تا بیشتر نیست آیا باهم فرق دارند؟
بعد آیا قابلیت تست ترایاک و ترانزیستور آی جی بی تی را دارد؟
سلام
من در ویدئوهای بررسی این ماژول در قسمت selection خیلی گزینه برای انتخاب داره ولی محصولی که شما عکسشو گذاشتید ۳ تا بیشتر نیست آیا باهم فرق دارند؟
بعد آیا قابلیت تست ترایاک و ترانزیستور آی جی بی تی را دارد؟
با سلام
عکس به صورت نمونه می باشد.
توضیحات کامل این محصول در بخش توضیحات محصول آمده است و میتوانید مطالعه بنمایید.
سلام
برای تست خازن باید پایه ها خازن را روی کدام پین گذاشت؟
من خریدم روی هر کردوم میزارم خاموش میشه به غیر از پین ۱ و ۲ و وقتی خازن ۱۰۰۰uf گذاشتم رو دوباره خاموش میشه آلان مشکل داره دستگاه؟
با سلام
مهم نیست که به کدام پایه ها وصل بکنید. ولی با توجه به بررسی هایی که انجام شد به نظر میرسد حد این دستگاه همان 1000 میکرو فاراد هست و بیشتر از این مقدار را نمیتواند اندازه گیری بکند و دستگاه دچار ریست میشود.
اما دلیل این امر به نظر میرسد دستگاه تلاش میکند به صورت مثبت و منفی خازن را شارژ بکند و از آنجایی که خازن های الکترولیتی با این ولتاژ سازگار نیستند باعث میشود دستگاه ریست بشود.
برای جلوگیری از این امر و اندازه گیری خازن های خود با قرار دادن یک عدد مقاومت اهم پایین (زیر 100 اهم - با 64 ام تست شد) به صورت سری با خازن مورد نظر میتوانید مقادیر خیلی بالاتر را نیز اندازه گیری بنمایید. (تا 6500 میکرو فاراد اندازه گیری شد)
دلیل این امر زیاد کردن مقدار ESR خازن می باشد که در زمان معکوس سازی ولتاژ خازن دچار اتصال کوتاه نشود که دستگاه را ریست بکند.
پین های تست مثبت 1 و منفی نیز 2 بوده است. به نظر میرسد در فراد های بالا با پایه های 1و 3 رابطه خوبی ندارد و حداقل منفی بر روی پایه 2 باشد بهتر عمل میکند.
آیا همه دستگاه ها اینطور هستند؟