چگونه می توان آنتن را در برد ESP WROOM 32U فعال کرد؟

6 روز قبل
27 بازدید

0

سلام و ارادت

زمانی که به برد از طریق پورت میکرو USB برق رسانی می کنم آنتن دستگاه کار می کند و بلوتوث برد توسط بلوتوث گوشی شناخته می شود

ولی وقتی از طریق پین 5V و GND به برد برق رسانی می کنم آنتن عمل نمی کند و توسط بلوتوث گوشی شناخته نمی شود.

لطفا بفرمایید چگونه می توان این مشکل را برطرف کرد؟

تشکر و سپاس

6 روز قبل
ابوالحسن نیکوصفت راد
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

این نسخه چون آنتن روی برد ندارد باید حتما آنتن به این برد وصل بکنید.

احتمال خیلی زیاد از پایه usb که استفاده میکنید مقداری شبیه آنتن عمل میکند.

حتما یک آنتن به ماژول وصل بکنید و دوباره تست بکنید.

ویرایش اول

با یک عدد برد توسعه ESP32 WROOM-32U دارای بلوتوث، وای فای داخلی و مبدل CP2102 بر روی BLE تست کردم.

با وصل کردن برق جانبی بر روی لاین VIN در ولتاژ 5 الی 5.2 ولت سیستم بدون مشکل کار میکند (فقط در حالتی که برق را به صورت نوسانی وصل کردم گاها میکرو قفل کرد و دستور ها اجرا نشد)

با وصل کردن برق جانبی بر روی لاین 3.3 در ولتاژ 2.8 الی 3.3 ولت سیستم بدون مشکل کار کرد (باز هم در صورتی که نوسانی وصل بشود مشابه بالا عمل میکند)

یک مورد اینکه از کافی بودن جریان برق بیرونی اطمینان حاصل بنمایید.

همچنین میتوانید با قرار دادن یک دستور چشمک زدن یک LED بر روی یکی از پایه ها و وصل کردن پایه مربوطه به یک LED بررسی بنمایید که در زمانی که از برق جانبی برای روشن کردن ESP اقدام مینمایید این LED شروع به کار میکند یا خیر. در صورت عدم چشمک زدن به احتمال بالا میکرو قفل میکند و بوت نمیشود برای همین شبکه اش وصل نمیشود.

راه دیگر نیز وصل کردن یک ماژول USB-TTL به پایه های TX,RX ماژول می باشد و از طریق سریال مانیتور میتوانید دقیقا بررسی بنمایید که میکرو در چه وضعیتی هست.

در صورتی مشکل شما مربوط به قفل کردن میکرو بود حتما این پایه ها را در زمان روشن شدن با مولتی متر اندازه گیری بکنید.

• پایه EN که مربوط به ریست شدن میکرو هست و زیر 2.8-2.5 ولت برود میکرو ریست میشود
  • پایه IO0 که مربوط به نحوه بوت شدن میکرو هست و در زمان روشن شدن میکرو جلوتر از پایه EN زیر 2.5 ولت باشد میکرو وارد پروگرام مود میشود و منتظر ارسال فایل میشود - میتوانید با وصل کردن این پایه به 3.3 به صورت مستقیم به صورت موقت جلو این امر را بگیرد و میکرو را مجبور به بوت بنمایید. در ادامه میتوانید با قرار دادن یک مقاومت 1 الی 10 کیلو بین این پایه و 3.3 ولت یا 5 ولت میکرو را همیشه به بوت در حالت اجرا بنمایید.
  • پایه IO12 که مربوط به بوت کردن SPIFLASH می باشد. در زمان بوت باید LOW اگر قطعه ای را به این پایه وصل کرده اید و قطعه مورد نظر به صورت ورودی می باشد بهتر است آن را قطع بنمایید تا اختلال ایجاد نکند

رفرنس تمامی این موارد در این لینک توضیح داده شده است. همگی را بررسی بنمایید. انشالله مشکل شما بر طرف بگردد.

4 روز قبل
محمد دمیرچی
4310

آنتن به برد نصب هست مطلبی که اخیرا متوجه شدم این هست که وقتی از طریق پین ها برق رسانی می کنم تا زمانی که برد را از منبع تغذیه قطع نکردم بلوتوث آن شناسایی می شود ولی وقتی برد را از منبع قطع می کنم و دوباره وصل می کنم بلوتوث شناسایی نمی شود و باید دوباره سیم جامپر را از gnd دربیاورم و دوباره جابزنم تا بلوتوث شناسایی شود و دوباره که منبع تغذیه را قطع می کنم و دوباره وصل می کنم شناسایی نمی شود! ولی وقتی از طریق پورت usb برق رسانی میشود همه چیز درست هست  – ابوالحسن نیکوصفت راد 03-10-16 در 09:36

وقتی از منبع وصل هست، دکمه ریست را نیز میزنید باز هم وصل نمیشود؟  – محمد دمیرچی 03-10-16 در 12:36

متاسفانه با زدن کلید ریست هم مشکل برطرف نمی شود! و اخیرا متوجه شدم جدا کردن و جازدن مجدد سیم جامپر ها هم همیشه مشکل را برطرف نمی کند و گاهی برطرف می کند  – ابوالحسن نیکوصفت راد 03-10-17 در 02:31

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-10-18 در 07:37

ممنون بابت وقتی که لحاظ کردین مواردی که فرمودین را بررسی خواهم کرد.  – ابوالحسن نیکوصفت راد 03-10-19 در 06:30

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400