پرینتر سه بعدی

5 روز قبل
12 بازدید

0

سلام من میخواستم پرینتر سه بعدی بسازم و نیاز به ۵ عدد استپر موتور دارم 

یک جایی رو پیداکردم که استپر دونه ای ۵۹۰هزارتومن رو میده ۲۰۰ تومن به نظرتون بخرم یا نه 

و اینکه آیا راهی برای تست سلامت هست یا نه 

5 روز قبل
آردوینو
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

در بازار همیشه استپ موتور های استوک وجود دارد و از نظر قیمتی، قیمت مناسب تری دارند.

اکثرا میتوانید حضوری به این فروشگاه ها بروید و برای شما تست میکنند و تحویلتان میدهند. به صورت نرمال مشکلی ندارند و میتوانید استفاده بکنید.

چند روش های ساده تست استپ موتور را نیز در اینجا خدمتتون عرض میکنم.

یک عدد LED را بین 2 عدد از پایه های استپ موتور قرار بدهید. شفت موتور را به آرامی بچرخانید. LED شروع به چشمک زدن میکنید. (این نشانه سالم بودن و پیدا کردن جفت سیم مربوط به یکی از کویل ها می باشد.) به صورت کلی از 4 رشته سیم که دارد در 2 حالت چراغ چشمک میزند و در 2 حالت دیگر چون در 2 کویل متفاوت هستید چیزی روشن نمیشود.

روش دیگر نیز همین 2 سیم را با یک تیکه سیم بهم اتصال کوتاه بکنید. در این شرایط وقتی شفت را میخواهید بچرخانید حس میکنید که سفت شده است و جلو چرخش را میگیرد.

در نهایت برای تست قدرت همین 2 سیم را به یک منبع تغذیه با ولتاژ 12 ولت و جریان محدود (حدودا 100 الی 300 میلی آمپر) وصل بکنید. در این حالت شفت قفل میشود و زور خیلی زیادی باید بزنید تا بتوانید آن را بچرخانید. 

اگر هر جفت کویل های یک استپ موتور سالم باشد. موتور سالم هست و میتوانید برای شما برای مدت ها کار کند.

5 روز قبل
محمد دمیرچی
4310

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400