ترموستات دستگاه جوجه کشی

11 روز قبل
25 بازدید

0

سلام خسته نباشید 

من ترموستات 1209 رو از چند سایت خرید کردم اخیرا تا یکی دو سال پیش که متاسفانه قاطی می‌کنه دیگه هم نمیخام بخرم و فکر میکنم این مشکل به خاطر فیک بودن محصول هست آیسی 16 پایه به جای 20  پایه که بازار ایران این مدل پر کرده 

ایرادش هم مختلفه یکیش اینه محصول تو روزای اول دما 37 نشون میده ولی بعد از چند روز مثلا میشه 33 بدون دستکاری تنظیمات و تغییر جای سنسور و خیلی دیگ 

لطف کنید عکس مدل 1219 خودتونو برام بزارید و اینکه این مدل در چیپ و مدل یکیه با 1209 ولی آیسی اصلی 20 پایه هست ؟ 

خودتون از جایی که خریدید مرغوب تر بوده ؟ 

من خیلی ضرر کردم بابتش لطفاً صادقانه جواب بدید 

11 روز قبل
Moein
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

به صورت نرمال در این محصول درگذشته از میکروکنترلر STM برای خواندن دما و نمایش استفاده میشد. با گذشت زمان شرکت های تولید کننده به میکروهای Novoton روی آوردن که این میکرو هم شبیه STM هست و کار را درست انجام میداد.

در نهایت به میکرو های PIC رسیدیم که به دلیل قیمت کم بین تولید کننده ها طرفدار بیشتری دارد. اما به دلیل اینکه این میکرو ها نیز مانند AVR ها میتوانند بدون کریستال کار بکنند ولی در طولانی مدت دچار خطا میشوند. و در صورت وجود کریستال خطا کمتری ایجاد میکنند.

اگر شرایط شما حساس و دقیق باید باشد میتوانید برد کنترلی را خودتان بسازید که از درست بودن قطعه ها و برنامه ای که اجرا میکنند مطمئن بشوید. اگر بازه دمایی که اندازه گیری میکنید زیر 100 درجه می باشد میتوانید از سنسور های سری  SHT استفاده بکنید که از دقت بالایی برخودار هستند و هم دما و هم رطوبت را اندازه گیری میکنند.

به همراه یک عدد میکروکنترلر  STM یا  ESP که در طولانی مدت به مشکل نخورد. (برای راه‌اندازی STM این ویدیو را مشاهده بنمایید)

در نهایت خروجی را به یک ماژول رله وصل بکنید تا قطعه ای که میخواهید را کنترل بنمایید. مانند ماژول رله 5 ولت دو کاناله

در صورت نیاز به نمایش میزان دما نیز میتوانید از نمایشگر های سگمنتی استفاده بنمایید. مانند ماژول سون سگمنت 4 رقمی همراه با درایور TM1637

عکس محصول مورد نظر نیز به صورت زیر می باشد.

11 روز قبل
محمد دمیرچی
4360

من توی راه‌اندازی مدار و ساخت این طور مدارات مهارت ندارم که چند ماژول یا قطعه با هم ترکیب کنم لطفاً یه چیزی معرفی کنید توی سایت ترموستاتی که دچار خطا نشه مدل 1219 مثل توی طولانی مدت دچار خطا میشه ؟ یا به عبارتی مثل مدل های قدیمی سری 1209 هست ؟ مدل 101W که تو سایت شما موجود نیست از چه میکرویی استفاده می‌کرده ؟  – Moein 03-11-02 در 07:24

خدمتتون کامل توضیح دادم پروسه ساخت به چه صورت هست. روی IC ها را نیز با سنباده میبرن که مشخص نشود چه قطعه ای هست. و به صورت نرمال چون نمیتوان مشخص کرد که کد داخلی این قطعه ها را به چه صورت نوشته شده است، امکان این موضوع وجود ندارد که مشخص کرد این قطعه دچار خطا میشود یا خیر  – محمد دمیرچی 03-11-02 در 12:52

ممنون ولی هم مدل قدیم این ترموستات و هم جدید تراشه قابل خواندن بود یادم میاد حتی برای 1219 هم نمی‌دونید ؟ یکی از آیسی های روش برای سون سمگمت دمای تنظیم شده هست یکی دیگ تنظیم دما هست راهی هست بشه قبل خرید فهمید میکرو pic استفاده شده یا STM,  – Moein 03-11-02 در 04:39

اون قدیم ها بود که پاک نمیکردن جدید هارو اکثرا پاک میکنن. با توجه به شکل IC احتمال زیاد از سری های ARM هست که حالا STM هست یا Novoton دیگه مشخص نیست. چون این 2 برند IC های یکسان تولید میکنن.  – محمد دمیرچی 03-11-03 در 06:22

منون بابت وقتی که گذاشتید  – Moein 03-11-03 در 12:20

خواهش میکنم  – محمد دمیرچی 03-11-06 در 05:56

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400