سلام من این ماژول رو خریدم. ( ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S). دو بار شده که خروجی مدار به هم برخورد کردن و آی سی مدار ترکید و عوضش کردم. باید چکار کنم که وقتی خروجی ها اتصالی می کنند مدار نسوزه؟ با تشکر
سلام من این ماژول رو خریدم. ( ماژول کاهنده ولتاژ LM2596S). دو بار شده که خروجی مدار به هم برخورد کردن و آی سی مدار ترکید و عوضش کردم. باید چکار کنم که وقتی خروجی ها اتصالی می کنند مدار نسوزه؟ با تشکر
با سلام
پیشنهاد میشود از ماژول هایی استفاده بکنید که محافظ اتصال کوتاه و کنترل جریان دارند استفاده بکنید.
از همین مدل نسخه دارای کنترل جریان دارد وجود دارد که در مقابل اتصال کوتاه مقاوم هست
ماژول رگولاتور DC-DC کاهنده 3 آمپر LM2596S با امکان کنترل جریان خروجی
به صورت کلی برای درست کردن محافظ اتصال کوتاه به طور معمول از فیوز در خروجی استفاده میشود به این صورت که خروجی را به یک فیوز که در محدوده جریان مورد نظر باشد قرار میدهند. برای این محصول 1 یا 2 آمپر کافی می باشد.
در این شرایط وقتی خروجی اتصال کوتاه میشود فیوز سریع میسوزد و جلو آسیب به برد را میزند.
روش دیگری که در اکثر ماژول ها استفاده میشود کنترل جریان می باشد. به این صورت که وقتی خروجی اتصال کوتاه میشود مدار کنترل جریان وارد عمل میشود و جلو عبور جریان های بیشتر از حدی که تنظیم شده است را میگیرد. این جریان تنظیم شده نیز توسط شخص تنظیم میشود که بین 10 میلی آمپر تا کاملا باز قابل تنظیم می باشد و در صورت باز بودن کامل باز در مقابل اتصال کوتاه مقاومت خود را از دست میدهد.