مشکل در شناخت ایسی پروگرامر ch341

1 ماه قبل
59 بازدید

0

سلام یه پروگرامر به همراه کلیپس sop8 رو به ایسی 8 پایه متصل میکنم چراغ پاور پروگرامر روشن میشه کلیپس هم به ایسی وصل میکنم داغ میشه جهت اتصالم درست میزنم سر نقطه دار ایسی میشه شماره1 بعد نرم افزار نمیشناسه خطا میده عکسشم میزارم نمیدونم اشگال از کلیپس هست پایه هاش خرابن یا تنظیمی چیزی میخواد پروگرامر که من بلد نیستم نوع ایسی winbound هست برای رسیور دیجیتال خانگی

11 بهمن 03 در 03:48
آرش شکرانه
11

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

درایور مربوطه را بر روی سیستم خود نصب کرده اید. یک عکس از دیوایس منیجر نیز قرار میدهید تا این موضوع بررسی بشود.

همچنین چیزی از سیستم نباید داغ بکنید. داغ کردن هر قطعه به نشانه اشکال در سیمکشی یا سوختن قطعه می باشد.

ویرایش اول:

برند winbound مربوط به 25x میشود.

بهتر است که IC مورد نظر را از روی برد باز بکنید و بر روی خشاب مشخص شده قرار بدهید.

اگر میخواهید با کلمپ پروگرام را انجام بدهید باید تغذیه ورودی این حافظه را از روی برد قطع بکنید (اکثرا یک فیوز یا یک سلف فریت برای این موضوع قرار داده شده است)

در صورت جدا نکردن برق بر روی برد زمانی که پروگرامر را وصل میکنید. پروگرامر تلاش میکند که برق سیستم را تامین بکنید و چون نمیتواند برق را به صورت کامل تامین بکند دچار ارور میشود.

از برنامه AS Programmer که در بخش توضیحات محصول آمده است برای پروگرام کردن نیز استفاده بکنید. در این برنامه برند winbound آمده است و در لیست زیر مجموعه برند لیست IC ها آمده است که با انتخاب IC مورد نظر عملیات رید و پروگرام انجام میشود.

منظور بنده از قرار دادن IC به صورت جدا یعنی استفاده از این مبدل که همراه ماژول برای شما ارسال شده است. می باشد.

ویرایش دوم:

جناب چندین مورد را دارید با هم قاطی میکنید.

یک بار دیگر به ترتیب خدمت شما عرض میکنم دقت بکنید.

همیشه اولیت باز کردن IC از روی برد هست. شما میفرمایید نمیتوانید باز بکنید برای همین کلیپس خریدید. پس این مورد را کاری ندارم

وقتی از کلیپس استفاده میکنید جامپر تغذیه بین کلیپس و برد پروگرامر را نمیگوییم که قطع بکنید جامپر روی برد خود دستگاه شما هست. (PCB مادربردی که میخواهید پروگرام بکنید)

حالا دلیل اینکه این تغذیه باید قطع بشود چه چیزی هست. 

زمانی که شما میخواهید IC حافظه را پروگرام بکنید اگر برق دستگاه وصل باشد یا از طریق همین کلیپس بهش برق برسونید علاوه بر این IC حافظه پردازنده مربوط به این IC نیز روشن میشود و شروع به کار میکند و این حافظه را برای خودش قفل میکند. شما باید کار بکنید که پردازنده اصلی روشن نشود و فقط این حافظه روشن بشود. برای این کار لازم هست لاین تغذیه مربوط به IC از کل سیستم تغذیه برد جدا بشود.

برای این کار روی این جور برد ها اکثرا جامپری مربوط به این موضوع قرار داده میشود. حالا این جامپر چه شکلی و چه نوعی هست مشخص نیست و باید با مولتی متر و بررسی ترک های روی برد محل این جامپر مشخص بشود.

ترتیب پایه های کلیپس و قرار گرفتنش نیز مهم می باشد. برعکس وصل نکنید اکثرا پایه شماره آخر تغذیه میشود که در اینجا پایه 8 می باشد و نقطه مقابل نیز زمین می باشد که در اینجا 4 میشود. اگر دقت بکنید با برعکس وصل کردن این موضوع تغذیه برعکس میشود و به میکرو آسیب وارد میشود.

یک عکس از نزدیک های IC حافظه نیز قرار بدهید شاید بتوانم کمکتان بکنم

برای مثال یک نمونه دستگاه در اینجا داشتم ازش عکس تهیه کردم

اگر دقت بکنید یک ترک کلفت از تغذیه از طریق یک سلف فریت به پردازنده رفته است و وقتی با مولتی متر بررسی میشود این لاین با IC حافظه که در بالاتر قرار دارد مشترک می باشد.

و از این قطعه دوباره در این لاین وجود ندارد که بتوان آن را برداشت تا تغذیه قطع بشود و اگر دقیق روی PCB مشاهده بشود (دایره قرمز) یک via داریم که یعنی از اینجا ترک به پشت PCB رفته است و مستقیم با پردازنده اصلی مشترک شده است. در این موارد بعد از این via رو با استفاده از کاتر ارتباط را قطع میکنیم. پروگرام انجام میدهیم و دوباره با سیم این جایی که قطع کرده بودیم را دوباره هویه میکنیم.

در این شرایط منطقی است که خود IC را با هویه باز بکنیم و بر روی برد تست هویه بکنیم و عملیات پروگرام را انجام بدهیم.

برای هویه کاری نیز لازم نیست حتما از هویه هواگرم داشته باشیم. همین هویه های قلمی نیز این کار را انجام میدهند.

روش کار نیز به این صورت است ابتدا با قطع پایه های هر سمت را به هم وصل میکنیم (یعنی انقدر قلع میزنیم که هر 4 پایه هر سمت کامل یکی بشوند) در این مرحله به صورت متوالی نوک هویه را بین چپ و راست جا به جا میکنیم که حرارت جمع بشود تا هر 2 سمت جدا بشوند و با پنس IC را از روی برد بر میداریم و سپس با نوک هویه قلع های باقی مانده را نیز جمع میکنیم.

ویرایش سوم:

این موضوع را نیز بررسی کردم

به نظر میاد که درایوری که نصب کرده اید یک مقدار مشکل دارد چون این محصول باید در بخش Interface برود. الان دستگاه خودم را تست کردم به این صورت آمد.

داخل خود برنامه مدل پروگرامر را پیدا میکند

این موضوع را یکبار بررسی بکنید. یا درایور مربوطه را با راست کلیک بر روی گزینه روی دیوایس منیجر و uninstall کردن درایور اقدام بنمایید و درایور دیگری را نصب بنمایید. تا در بخش interface برود. شاید با این کار مشکل حتی بدون کندن IC نیز حل بشود

13 بهمن 03 در 01:31
محمد دمیرچی
4490

درایورش نصبه ولی چشم عکسم میدم  – آرش شکرانه 03-11-13 در 04:27

اینم عکس پروگرامر موقع اتصال به کامپیوتر  – آرش شکرانه 03-11-13 در 04:31

تو فیلم ها دیدم طرف بدون برداشتن ایسی با کلیپس پروگرام میکنه پس یا مال من مشکل داره یا تنظیمات یا تغغیراتی باید داده بشه توپروگرامر پشتش بخش ایسی دوقسمت شده توعکس مشخصه spi 25x ,eeprom 24x من ایسی فلش 8 پایه طبق فیلمی که دیدم زدم حتی جاهاشونم عوض کردم هیچ فرقی نکرد برنامه نشناخت ایسی و پروگرامر رو  – آرش شکرانه 03-11-13 در 05:20

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-11-13 در 05:30

لوازم لحیم ندارم واس همین کلیپس گرفتم ایسی مورد نظر من smd هست نمیشه همینجوی روی محلش قراربدم مبدلشو ندارم سوم که میفرمایید "باید تغذیه ورودی این حافظه را از روی برد قطع بکنید" منظورتون دقیقا چه قطعه ایه؟ من مجدد عکس پروگرامر رومیزارم لطف میکنید با دایره مشخصش کنید؟  – آرش شکرانه 03-11-13 در 06:03

این مورد روی پروگرامر نیست روی بردی هست که میخواهید پروگرام رو روش انجام بدهید.  – محمد دمیرچی 03-11-13 در 06:20

خب کلیپس به این مستطیل سفیده وسطی وصل میشه برقی که میگید کدوم شماره هاس؟ روش اسم نداره عرض کردم که که جدا نمیخام ایسی وصل کنم لحیم کاری بلد نیستم با کلیپس میخام فرمودین اگه میخای با کلیپس انجام بدی باید برق رو قطع کنی  – آرش شکرانه 03-11-13 در 06:46

با کلیپسی که خریدم این برد روش بود اینکه میگید برق حافظه رو از رو برد قطع کنم خب پروگرامر برقشو نتونه تامین کنه ازکجا تامین میشه؟ این سلف و فریت که میگین نیست روی این برد خام سوراخدار!  – آرش شکرانه 03-11-13 در 06:53

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-11-14 در 12:47

خب ممنون از توضیحات این شکل رو من زیاد سردرنمیارم رشتم الکترونیک نیست ناچار میشم ایسی رو جدا کم و بزارم رو برد مستطیلی کوچک دراین حالت اگر بازم ایسی رو نخوند همون خطایی که عکس گذاشتم رو داد اشکال از پروگرامره دیگه  – آرش شکرانه 03-11-14 در 01:27

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 03-11-14 در 02:24

درایور شو بانرم افازار iobit driver booster دانلود کردم سی دی نداشت اخه .بررسی میکنم  – آرش شکرانه 03-11-14 در 02:38

پروگرامر من ch341 هست مال شما حرف a داره شاید بخاطر اینه  – آرش شکرانه 03-11-14 در 02:41

از توی لینک داکیومنت های محصول که داخل توضیحات محصول قرار داده شده است درایور Download CH341SER را دانلود بکنید. و این مورد را نصب بکنید انشالله درست بشود.  – محمد دمیرچی 03-11-14 در 02:41

برای شما نیز سری A هست، به صورت کلی سری A و B مربوط به پروگرام کردن حافظه ها هستن. درایور درست نصب بشود خودش می آید.  – محمد دمیرچی 03-11-14 در 02:42

نصب کردم درایور قبلیم پاک کردم بازم رفت تو قسمتی که عکس دادم  – آرش شکرانه 03-11-14 در 02:47

خود تنظیمش روی ch341 هست  – آرش شکرانه 03-11-14 در 02:50

اینو نصب کنید https://www.mediafire.com/file/36jeusnof9mgske/CH341PAR.rar/file  – محمد دمیرچی 03-11-14 در 02:53

این قدیمی تره ولی به فرموده شما نصب کردم  – آرش شکرانه 03-11-14 در 02:55

اینو روی یه سیستم که درایور رو نداشت وصل کردم و نصب کردم دقیقا درست نصب شد و آمد بالا  – محمد دمیرچی 03-11-14 در 02:57

من حالتی که ایسی روش نصب نیس هم وصل میکنم گزینه verify میزنم خطای منفی 1 میده پایین صفحه تو اون کادره هم device state: not connected میده نمیدونم منظورش اینه ایسی وصل نیس یا کلا پروگرمری نشناخته روی یک سیستم دیگه امتحان میکنم فک کنم پروگرامر مشکل داره از پاساژ امجد خریدم کمیابم بود گشتم تا پیدا شد  – آرش شکرانه 03-11-14 در 03:00

به صورت نرمال این قطعه نباید توی بخش سریال ها برود.چون سری CH340 مربوط به سریال هست و 341 مربوط با بخش پروگرام.این نکته را نیز در نظر داشته باشید که در زمانی که میخواهید درایور را بزنید حذف بشود اگر تیک دارد آن را نیز بزنید تا کامل پاک بشود. در این عکس نیز بنده بدون قرار دادن IC تست کردم و خود ماژول پروگرامر را پیدا کرد خروجی 0 داد که IC ندارد.  – محمد دمیرچی 03-11-14 در 03:27

بله موقع حذف درایور تیک شم زدم رویه سیستم دیگه هم تست کردم اونم همین خطا هارو میده درایورشم دستی نصب کردم تو سمت سریال رفت من کاری نشد بکنم به پورت usb2 ,3 هم میزنم همینه اینکه گفتین بدون ایسی هم تست کردید میگه پروگرامر وصله پس مال من ایراد سخت افزاری داره یکی دیگه میخرم  – آرش شکرانه 03-11-14 در 03:58

انشالله حل بشود، اگر مشکل همچنان پابرجا بود اعلام بنمایید.  – محمد دمیرچی 03-11-15 در 02:08

سلام پروگرامر درست شد مشکلش این بود اون جامپر روی برد باید قرارمیگرفت تو یه کلیپ دیدم طرف گفت موقع استفاده دربیارید  – آرش شکرانه 03-11-30 در 10:15

ببخشید برنامه پروگرمر رو میشناسه ولی بدون ایسی گزینه read میزنم انگار داره هیچی رو میخونه خود پروگرامرو. عکس برنامه رو میزارم اینم یه نشان دهنده شارز باتریه که وصل کردم به ایسی 8 پایش داغ میشه جهتشم درست زدم سر نقطه دار ولی برنامه نمیشناستش انگار خالیه مشکل کجاس؟ عکس جدید پروگرامرم میزارم ببینید که جامپر روشه  – آرش شکرانه 03-11-30 در 12:24

جناب دارید تلاش میکنید با این پروگرامر IC روی نمایشگر سطح ولتاژ را بخوانید؟؟ این مورد شدنی نیست چون میکرو روی این نمایشگر ها احتمالا از سری PIC هست و همچین قابلیتی رو پشتیبانی نمیکند و در مرحله دیگر این پروگرامر ها فقط برای پروگرام کردن IC های حافظه هستند و نمیتوانند میکروکنترلر ها را پروگرام بکنند.  – محمد دمیرچی 03-12-01 در 06:20

بله نمیدونستم دوم که چرا بدون ایسی داره میخونه؟ میگه ناشناس هست عکس گذاشتم  – آرش شکرانه 03-12-01 در 12:07

وقتی IC ای در خشاب قرار نداده اید ماژول شروع میکند به پالس دادن در پایه های MOSI و SCL و خواندن پایه MISO و چون پایه MISO چیزی وصل نیست به شما جواب FF میدهد و همین طوری کل حافظه رو FF پر میکند. در این مورد ماژول متوجه وجود نداشتن حافظه نمیشود. از این رو انتظار تولید کننده این می باشد که شما میدانید که روی این برد IC را قرار داده اید یا خیر  – محمد دمیرچی 03-12-01 در 12:26

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400