ولتاژ برای شارژ

8 روز قبل
21 بازدید

0

سلام من اینو با چهار باطری ۳.۷ ولت و ۱۵۰۰ میلی امپری ساختم. یکی هم با چهار باطری ۲۵۰۰ میلی امپر ساختم. خروجی این پس از شارژ کامل چند ولته؟ همون نقطه پی مثبت و پی منفی و اینو با چی و چند ولت شارژ کنم؟؟

من اینو ساختم ولی فهمیدم نمیشه با شارژر ۵ ولت شارژش کرد .مثلا اومدم پاور بانک بسازم. دوتا سوال دارم همینو بخام با اون دو سیم خروجی شارژ کنم چند ولت باید بهش بدم و اگه بخام پاور بانکش کنم چه ماژولی بزارم سر راه اون دو سیم خروجی که هم با تایپ سی شاذژ بشه هم مصرف کنم اسم ماژول 

ماژول محافظ شارژ باتری لیتیومی 4 سل 20A مدل HX-4S

ممنون

8 روز قبل
ندا
11

افزودن دیدگاه

2 پاسخ ثبت شده است
1

با سلام

در این شرایط که سیم کشی کرده اید میشود 3.7x4=14.8 ولت ولتاژ پایه شما و با شارژ کردن این باتری ها به عدد 4.2 به ازای هر سل میرسید که میشود 4.2x4=16.8 ولت در حالت شارژ و فرقی نمیکند ظرفیت باتری شما چقدر باشد این عدد برای شما ثابت می باشد.

برای شارژ کردن این سیستم توسط 5 ولت مشابه پاوربانک ها باید همه باتری ها را با هم موازی میکردید نه سری

در این شرایط ولتاژ 3.7 ولت باقی میماند و جریان (ظرفیت) را بیشتر میکردید.

در نهایت با استفاده از ماژول ها ساخت پاور بانک که در سایت موجود می باشد میتوانید عملیات شارژ و دشارژ را انجام بدهید.

اگر بخواهید از همین پک باتری که ساخته اید به عنوان پاوربانک استفاده بکنید 2 مزیت به شما میدهد. یکی اینکه به دلیل ولتاژ بالاتر میتوانید از قابلیت فست شارژ قوی تر استفاده بکنید. برای این کار خروجی این پک باتری بعد از BMS را به یکی از ماژول ها زیر وصل بکنید

ماژول فست شارژ کاهنده ولتاژ QC2.0/QC3.0 با دو خروجی USB

ماژول فست شارژ کاهنده ولتاژ QC2.0/QC3.0 با خروجی USB

برای شارژ کردن این پک باتری یک مقدار چالش وجود دارد. چون ولتاژ شارژ باتری باید 16.8 ولت باشد. برای همین از یک رگوراتور کاهنده که دارای کنترل جریان باشد نیاز دارید که بتوانید عملیات شارژ را انجام بدهید. مانند 

ماژول رگولاتور DC-DC کاهنده 3 آمپر LM2596S با امکان کنترل جریان خروجی 

و ورودی این ماژول حداقل 1 ولت بیشتر باید باشد پس شما به تغذیه ای حداقل 18 ولت نیاز دارید و تا 32 ولت نیز میتوانید بالاتر بروید. برای این مورد میتوانید از شارژ لبتاب خود برای شارژ کردن استفاده بکنید

اگر شارژر گوشی شما فست شارژ می باشد میتوانید از ماژول تستر انواع پروتکل های فست شارژ PD/QC/AFC استفاده بکنید و خروجی را بر روی 20 ولت تنظیم بکنید و خروجی را به ماژول کاهنده بدهید و عملیات شارژ را انجام بدهید.

اگر سؤال دیگری باقی مانده است بفرمایید در خدمت هستم.

7 روز قبل
محمد دمیرچی
4480

ممنون از پاسخ جامع و دقیق . ممنون  – ندا 03-11-27 در 01:47

افزودن دیدگاه

0

ی ماژول سوپر فست شارژ تو کافه ربات هست که الان چند ماه ناموجود شده. تو ایران هم من ته صدها سایت رو درآوردم نمیدونم چرا موجودش نمیکنه کافه ربات. ماژول لازمیه.سوپر فست شارژ پیدا نمیکنم 

https://thecaferobot.com/store/pd3-1-140w-super-fast-charging-module

https://greenvolt.ir/product/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1-%D9%81%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98-65w-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C/

6 روز قبل
ندا
11

دقت بکنید این محصول تامین به صورت سفارشی هست. قیمت محصول بالا میباشد و درصورت نیاز میتوانید به شماره تلگرام پایین سایت برای این موضوع پیام بدهید.  – محمد دمیرچی 03-11-28 در 07:09

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400