ماژول افزاینده 8 الی 32 ولت به 45 الی 390

2 ماه قبل
49 بازدید

0

 

 

 

سلام این ماژول رو امروز به دستم رسید ی سوال چرا اینقدر پایه های لحیم نشده داره؟ چندتا نشده داره. چندتا هم هست که انگار میخاستن لحیم کنن ولی نگرفته. عکس های من همینه که گذاشتم. تو صفحه فروشش هم که نگاه کردم عکس هایی که شما هم گذاشتین همینطوره. نمیدونم حالا این باید اینطوری باشه یا محل های بی لحیم رو خودم لحیم کنم؟ حالا امید وارم کار بکنه. ممنون میشم را هنمایی بفرمایید.

 

29 اسفند 03 در 09:07
ابوالفضل قاسمی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

با سلام

بنده نیز از این ماژول برای تولید برق 220 ولت استفاده میکنم. ماژول به درستی کار میکند و پایه های که به آنها اشاره کرده اید هویه نشده می باشند و با توجه به این که خروجی را به درستی تولید میکند فکر میکنم نیازی نباشد که بخواهید هویه بکنید.

 

ویراش اول:

در عنوان محصول نیز مشخص شده است این ماژول خروجی DC میدهد.

در زمینه تغذیه تجهیزاتی که با برق شهری کار میکنند ما 4 دسته کلی داریم

  1. تجهیزاتی که در مرحله اول برق را DC میکنند و سپس بر روی آنها کار میکنند (فرقی بین AC و DC ندارند)
    این مورد شامل تمام دستگاه هایی که آدابتور یا درایور دارند مانند کامپیوتر ها، شارژر ها، آدابتور ها، و لامپ های LED میشوند چون در مدار این قطعه ها در مرحله اول با استفاده از یک یکسوساز تمام موج AC را به DC تبدیل میکنند. یا قطعه هایی که به صورت مقاومتی هستند مانند لامپ های رشته ای یا المنت ها که برایشان AC و DC بودن مهم نمی باشد.
    در این قطعه ها میتوانید از همین ماژول به صورت مستقیم استفاده بکنید و نیازی نیست سیگنال مورد نظر به AC تبدیل بشود
  2. تجهیزاتی که برایشان مهم هست برق AC باشد ولی فرکانس برایشان مهم نیست. این دسته دوباره تمام موارد دسته بالا را دارد و چون فرکانس کاری بالا می باشد برایشان مهم نیست که به چه صورت بهشون ورودی میدهیم. برای این موضوع میتوانیم به محصول ماژول اینورتر DC به AC افزاینده 150W اشاره کنیم که خروجی AC مربعی با فرکانس 20KHz تولید میکند.
  3. تجهیزاتی که برایشان مهم هست که برق حتما AC باشد و فرکانس کاری نیز اهمیت بالایی دارد. در این دسته تمام قطعه های موتوری قرار میگیرد. مانند انواع موتور ها (پمپ - فن - کرکره برقی و...)
    برای این دسته شما نیاز به یک ماژول اینورتری دارید که فرکانس را نیز کنترل بکند که نیاز به اینورتر های شبه سینوسی معروف هستند مانند ماژول اینورتر DC به AC افزاینده 300W شبه سینوسی
  4. و در نهایت تجهیزاتی که علاوه بر موارد بالا شکل موج نیز برایشان مهم می باشد که ترانسی ها هستند. (خیلی استفاده خاص و محدودی دارند این مورد) و به اینورتر های تمام موج سینوسی معروف هستند و قیمت بالایی دارند مانند ماژول اینورتر تمام موج سینوسی DC به AC افزاینده که خروجی این ماژول دقیقا مشابه برق شهری می باشد و تفاوتی ندارد. 
     

در نهایت نحوه کار اینورتر تمام موج:

با استفاده از یک بوستر ولتاژ 12 ولت DC به 300 الی 400 ولت DC افزایش پیدا میکند. سپس با استفاده از یک مدار ترانزیتسوری و کنترلر این ولتاژ DC به یک موج AC سینوسی تبدیل میشود. 

برای بخش کنترلی از ماژول اینورتر موج سینوسی خالص EGS002 استفاده میشود و باید مدار ترانزیستوری به همراه سلف و خازن های مورد نیاز را ببندید. دیتاشیت مروبطه داخل لینک محصول قرار داده شده است.

 

 

برای اطلاعات بیشتر در زمینه اینتورتر ها میتوانید این فایل را مطالعه بنمایید.

05 فروردین 04 در 05:37
محمد دمیرچی
4520

جناب دمیرچی ۲۲۰ ولت ای سی میگیرین؟ یا دی سی؟ یعنی میشه با خروجی این دستگاه که ۳۹۰ ولت دی سی میده، مثل اینورتر برق ای سی گرفت؟, اگه اره میشه راهنمایی کنید چگونه؟ و چند وات میشه روش حساب کرد؟  – ابوالفضل قاسمی 04-01-17 در 01:14

پاسخ ویرایش شد  – محمد دمیرچی 04-01-17 در 04:25

افزودن دیدگاه


انجمن کافه‌ربات © 1400