مشکل در دور پایین پمپ فشار خون.

14 روز قبل
52 بازدید

0

سلام من یه فشار خون مچی داشتم کاف اون سوراخ شد تبدیلش کردم به فشار سنج بازویی موتور هوای۳تا ۶ولت گذاشتم چون یه ترانزیستور npn j3y با حداکثر ۵۰۰میلی آمپر سر داخل مدارش هست و به همین خاطر سرعت باد شدن کاف پایینه خواستم از پمپ هوا یا خلا ۳ولتی استفاده کنم موقع چک کردن دیدم وقتی کاف رو باد میکنه جریان تا ۱.۲آمپر هم میره در ۳ولت ..و مجبور شدم همون ۳تا ۶ولت رو بزارم چون اون حداکثر آمپر کشی ۲۵۰میلی رو داره . با رله چک کردم نشد یعنی باد میشه اما دستگاه ارور میده و چک کردم تا مسیر j3y اصلا داره از مدار های داخلی دیگه تامین میشه و از ۳ولت ورودی نیست بلکه از یه ولتاژ کنترل شده داخل برد هست که با سنسور فشار و شیر سلونوئید هماهنگ کار میکنه سوال اینجاست که چه ترانزیستور npn بزارم که حدود ۲آمپر تحمل داشته باشه و بیس اون جریان زیادی نکشه و میکروکنترلر رو به فنا نده .

البته اومدم و افزاینده ولتاژ گذاشتم بازم سرعت موتور پایین تر شد کلا انگار دور موتور رو با فشار و ضربان قلب هماهنگ میکنه تا بدونه چه حد فشار بیاره برای سنجش .

العان هم کار میکنه اما باید کاف رو محکم و بدون خلاصی ببندی در صورتی که استاندارد پزشکی رو یکم نقض میکنه این حالت بستن.

14 روز قبل
حامد ساسانی پور
65

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

ترانزیتسور اعلامی شما میشود S8050 که یکی از رایج ترین ترانزیتسور ها میباشد.

در مورد اول زمانی که پمپ شروع به کار میکند فشار را اندازه گیری نمیکند و فقط کاف را پر میکند تا به فشار مورد نظر برسد.

البته میتوانید از ترانزیستور های ماسفتی به جای npn استفاده بکنید. برای این مورد کد IRLML2502 را پیشنهاد میدهم که 4 آمپری 20 ولت می باشد. که البته شاید در زمینه ولتاژ به این به مشکل بخورید سر اینکه Vgs اش مقداری بالا می باشد.

در صورتی که این مشکل را داشتید باید به دنبال مدل هایی باشید که از Vgs پایین تری برخوردار باشند.

ویرایش اول:

مشکل شما پس فکر کنم بیشتر در زمینه افت ولتاژ هست. 

احتمالا دارید از باتری های قلمی برای تامین برق استفاده میکنید. که این مشکل پیش می آید. برای این مورد این موارد را انجام بدهید احتمالا مشکل شما حل بشود.

از یک باتری لیتومی به همراه یک ماژول شارژ/دشارژ باتری لیتیومی MH-CD42 با خروجی 5V 2A مناسب ساخت پاور بانک استفاده بکنید. خروجی این ماژول 5 ولت می باشد و چون دستگاه شما با 2 عدد باتری قلمی کار میکند پس ولتاژ 3 ولت را نیاز خواهید داشت. که از ماژول رگولاتور 3.3v - تنظیم کننده ولتاژ Ams1117 میتوانید برای تامین برق بخش کنترلی استفاده بکنید.

در نهایت سیم مثبت پمپ را به 5 ولت وصل بکنید و سمت منفی که به ترانزیستور S8050 رفته را وصل بکنید. به این صورت برق فقط پمپ از 5 ولت تامین میشود و سایر بخش های سیستم با 3.3 ولت تامین میشوند. (در این شرایط اگر ترانزیستور تحت فشار بود از IRLML2502 به عنوان جایگزین استفاده بکنید که توان بهتری دارد.)

به این صورت خروجی برق شما ثابت تر میشود و افت کمتری احساس خواهید کرد.

اگر منبع تغذیه دارید میتوانید قبل از انجام این کار ها یک تغذیه 5 و 3.3 ولت ایجاد بکنید و تمام این موارد را تست بکنید تا مطمئن بشوید که به درستی کار میکنند سپس از این تجهیزات برای بهبود سیستم استفادده بکنید. (میتوانید برای 5 ولت از انواع ادابتور ها و شارژ های گوشی برای تست استفاده بکنید. برای 3.3 ولت نیز میتوانید از همان باتری که داخل دستگاه هست نیز استفاده بکنید و فقط لاین پمپ را به صورت توضیح داده شده عوض بکنید)

11 روز قبل
محمد دمیرچی
4490

سلام عید شما مبارک حواسم به این مورد نبود .در رابطه با فشار سنج .چک کردم دور و سرعت موتور با فشار تغییر میکنه اول ۲.۳۳ولت است اما زمانی که فشار بالا میره و حدود ۹۰میشه ولتاژ موتور ۱.۵ولت میشه و همزمان هم می‌سنجه هم پمپ میکنه .این مدل به محض پر شدن کاف چند ثانیه بعد دستگاه فشار رو نمایش میده .موتور رابطه ی تنگاتنگی با میکروکنترلر داره اگر این کاهش ولتاژ ها نبود من با رله همه چیز رو حل میکردم مثلا وقتی فشار ۱۱باشه پمپ تا ۱۳۰میلی متر جیوه بیشتر باد نمیکنه و فورا شیر سلونوئید خاموش میشه و پیس صدا میده اگر تشخیص بده فشار بیشتره تا ۱۶۰و حتی تا ۲۲۰میلی متر جیوه هم فشار وارد میکنه و بعد هوا خارج میشه کلا طرز فشار سنجی این همزمان با پمپ کردن هست و مثل بقیه نیست و به همین خاطر من با بقیه ی فشار سنج ها چک کردم اونا کافشون باد می‌شد و پمپ خاموش می‌شد و اون موقع شمارش میومد پایین و می‌سنجید اما این شکلی عمل نمیکنه .به همین خاطر من با فشار سنج جیوه ای چک کردم و حدود ۲میلی متر خطا داشت و پیش پزشک چک کردم و فقط تنها از سرعت پمپ رازی نبودم همین .طبق چک من اول ضربان قلب رو می‌سنجه و در حدود ۵ثانیه فشار رو می‌سنجه بعد صدای پیس هوا میاد .البته شاید همین مدل بازوییش مثل بقیه ی فشار سنج ها باشه چون این فشار سنج مچی بوده و تبدیل شده به بازویی .در واقع چون احتمالا مال مچی بوده به خاطر فشار کم مچ سیستمش رو جور دیگه طراحی کردن فکر نمیکردن یکی پیدا بشه تبدیلش کنه به بازویی البته پشیمون هم شدم واقعا دو سه روز وقتم رو گرفت مخصوصا که یک بار مدار رو بستم و چسب زدم دیدم کار نمیکنه مجبور شدم مجدد باز کنم و سنسور رو در مسیر باد پمپ قرار بدم اون موقع سنجید و ارور نداد .  – حامد ساسانی پور 04-01-05 در 05:28

پاسخ ویرایش شد.  – محمد دمیرچی 04-01-06 در 07:55

سلام .نه من دو باطری ۱۸۶۵۰ استفاده میکنم ۲۰۰۰میلی .و ولتاژ ۸ولت هست به lm2596 میره و میشه ۳.۲ولت و به مدار میره من دو سر پمپ رو گرفتم ببینم به کجا وصله منفی اون منفی مدار نبود روی یه لاین بود که به میکروکنترلر میرفت مثبت پمپ هم به لاین میکروکنترلر میرفت .اومدم برق پمپ رو دادم به رله و پمپ با سرعت کار کرد و شیر سلونوئید روشن موند وهوا خالی نشد.چند ثانیه بعد که ارور داد شیر سلونوئید خاموش شد و هوا خارج شد .از برق پمپ همه رو چک کردم از پشت هیچ خازن یا مقاومتی صدا در نیومد تو تست دیود هم 0.217نشون میداد اونم‌رو خود ورودی برق مدار .اومدم یه مصرف کننده وصل کردم که میکروکنترلر گول بخوره و فکر کنه داره پمپ رو کنترل میکنه بازم جواب نداد.و به این نتیجه رسیدم که من حتما باید از پمپ ۳ولت استفاده کنم که اونم ۱.۲جریان میکشه و میترسم ترانزیستور قوی تر از بیس بیشتر جریان بکشه و میکروکنترلر بسوزه .به همین خاطر فهمیدم که ولتاژ موتور وقتی به ۱.۵ولت میرسه ناشی از کاهش جریان نیست بلکه سنسور فشار اطلاعات رو به میکروکنترلر می‌فرسته و میکروکنترلر ولتاژ موتور رو به ۱.۵ولت میرسونه به همین خاطر هست که یه بار ۱۳۰فشار وارد میکنه یه بار ۱۴۰ یا ۱۵۰ تا ۲۲۰میلی متر جیوه که موقع زمانی بود که ورزش سنگین کردم و به همین خاطر هست که مسیر هوا باید دقیقا در مسیر سنسور فشار باشه.یعنی مداوم داره داده به میکروکنترلر می‌فرسته و اونم فشار باد کردن رو کم و زیاد میکنه .تنها راه پیدا کردن پمپ ۳ولت هست که جریان کم‌ بکشه یا ترانزیستور با حدود ۳ یا ۲ آمپر تحمل که جریان بیس کمی بکشه .  – حامد ساسانی پور 04-01-06 در 09:58

یه نقشه کامل از ترک هایی که وجود دارد را اعلام میکنید. چون توضیحات شما با الان فرق دارد، قبلا فرمودید که از یک ترانزیتسور برای کنترل استفاده میکند و الان 2 طرف به میکرو رفته است. گیج شده ام. با ویرایش سؤال میتوانید عکس نقشه کامل را ارسال بنمایید.  – محمد دمیرچی 04-01-09 در 04:52

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400