سلام من یه فشار خون مچی داشتم کاف اون سوراخ شد تبدیلش کردم به فشار سنج بازویی موتور هوای۳تا ۶ولت گذاشتم چون یه ترانزیستور npn j3y با حداکثر ۵۰۰میلی آمپر سر داخل مدارش هست و به همین خاطر سرعت باد شدن کاف پایینه خواستم از پمپ هوا یا خلا ۳ولتی استفاده کنم موقع چک کردن دیدم وقتی کاف رو باد میکنه جریان تا ۱.۲آمپر هم میره در ۳ولت ..و مجبور شدم همون ۳تا ۶ولت رو بزارم چون اون حداکثر آمپر کشی ۲۵۰میلی رو داره . با رله چک کردم نشد یعنی باد میشه اما دستگاه ارور میده و چک کردم تا مسیر j3y اصلا داره از مدار های داخلی دیگه تامین میشه و از ۳ولت ورودی نیست بلکه از یه ولتاژ کنترل شده داخل برد هست که با سنسور فشار و شیر سلونوئید هماهنگ کار میکنه سوال اینجاست که چه ترانزیستور npn بزارم که حدود ۲آمپر تحمل داشته باشه و بیس اون جریان زیادی نکشه و میکروکنترلر رو به فنا نده .
البته اومدم و افزاینده ولتاژ گذاشتم بازم سرعت موتور پایین تر شد کلا انگار دور موتور رو با فشار و ضربان قلب هماهنگ میکنه تا بدونه چه حد فشار بیاره برای سنجش .
العان هم کار میکنه اما باید کاف رو محکم و بدون خلاصی ببندی در صورتی که استاندارد پزشکی رو یکم نقض میکنه این حالت بستن.