امکان وصل کردن مستقیم VHM-314 به آمپلی فایر خودرو

21 روز قبل
21 بازدید

0

سلام ، آمپلی فایر خودرویی از برند  بلاپانکت مدل AMP1504 دارم . مثل همه ی آمپلی فایر های خودرویی ، ورودی RCA داره که از ضبط باید بهش وصل بشه . بجای ضبط میخوام از  ماژول بلوتوثی VHM-314 استفاده کنم بصورت مستقیم . آیا با لحیم کردن فیش RCA نری به ماژول بلوتوثی و وصل کردنش به آمپلی فایر مشکلی پیش میاد ؟ بلحاظ جنس سیگنال ، آیا خروجی RCA ضبط ها با خروجی این ماژول بلوتوثی برابره ؟ ولتاژ خروجی اینها چقدره ؟ اگر نه ، چیکار کنم چه ماژولی تهیه کنم بشه به آمپلی فایرم وصل کنم ؟

ضمنا  یک محصول خارجی هست اما ایران پیدا نمیشه اما همین کارو میکنه . توی این چیه ؟ چجوری بسازم از اینا اگر ماژول بلوتوثه جواب نیست . ap-btm-1200 audiopipe

21 روز قبل
msmdi
15

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
1

با سلام

خروجی ضبط ها سیگنال صوت + تقویت می باشد. در سمت آمپلی فایر این تقویت را کاری ندارد و فقط سیگنال صوت را دریافت میکند و با توجه به قدرت تقویت خود به خروجی تحویل میدهد.

این ماژولی که فرمودید خروجی فقط صوت را تولید میکند و از این رو مشکلی ندارد و با تبدیل خروجی این ماژول به فیش های RCA میتوانید آمپلی خود را به این ماژول وصل بکنید و از آن استفاده بنمایید.

برای تامین برق این ماژول شما نیاز به برق 5 ولت دارید که برای این موضوع از ماژول فست شارژ کاهنده ولتاژ QC2.0/QC3.0 با خروجی USB استفاده بنمایید. تا برق ماشین را به 5 ولت تبدیل بنمایید.

در مرحله بعدی امکان دارد یک نویز در صدا به وجود بیاید. برای حل این مشکل نیز پیشنهاد میشود از یک تغذیه ایزوله در مسیر استفاده بکنید.

برای این موضوع پس از اینکه برق شما توسط ماژول بالا به 5 ولت تبدیل شد از مبدل DC/DC سوییچینگ ایزوله 5 ولت به 5 ولت 1 وات مدل B0505S استفاده بکنید تا خروجی برق شما از برق ماشین ایزوله بشود. حال خروجی این ماژول را به ماژول بلوتوث خود وصل بکنید. به این صورت هیچ نویزی در صدا تولیدی نخواهید داشت.

21 روز قبل
محمد دمیرچی
4510

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400