ماژول نمایشگر TFT تمام رنگ 3.5 اینچ دارای ارتباط SPI و چیپ درایور ILI948X و آردوینو DUE

1 ماه قبل
62 بازدید

0

با سلام

راهنمایی بفرمایید پینهای 6 عددی  SPI دوم آردوینو DUE

را چگونه به نمایشگر ILI9486 وصل کنیم و یک نمونه کد بنویسیم 

1 ماه قبل
اصغر لک
1

افزودن دیدگاه

2 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

برای این مورد باید کتابخانه ای که میخواهید استفاده بکنید را بررسی بکنید.

در این زمینه اطلاعی ندارم که کدام کتابخانه بر روی آردوینو DUE کار میکند. پیشنهاد میکنم صرفا در مرحله اول اقدام به راه اندازی نمایشگر اقدام بنمایید.

سپس بررسی بکنید که کتابخانه مورد استفاده قابلیت تنظیم پایه های SPI را به شما میدهد یا خیر؟

در زمینه کتابخانه های مناسب میتوانید TFT_eSPI را بررسی بکنید. این کتابخانه مربوط به ESP , STM ها میباشد. شاید DUE را نیز پیشتیبانی بکند.

1 ماه قبل
محمد دمیرچی
4520

متاسفانه در یک پروژه عملی و خیلی وقت گیرقرار دارم ..من فکر میکردم نمایشگر احتیاج به وقت گزاشتن ندارد ...وقت تنظیمات کتابخانه برای این نمایشگر را ندارم وعملا تا الان این نمایشگر بی خاصیت بوده است .اگر امکانش هست زحمت بکشید و این نمایشگر را با آردوینو dure مچ کنید .با سپاس  – اصغر لک 04-01-27 در 08:04

افزودن دیدگاه

0

برای راه اندازی نمایشگر تا حد امکان سعی کنید از برد های ESP32 استفاده کنید چون قدرت پردازش بالاتری دارند و همینطور میشه از کتابخانه TFT_eSPI استفاده کرد که کتابخانه جامع تری هست.

برای راه اندازی این نمایشگر با آردوینو Due بهتره از کتابخانه Adafruit ili9486 استفاده کنید.

پینها رو باید طبق ارتباط spi به پین های برد آردوینو متصل کنید که فکر میکنم میشه ۶ تا پین وسط برد برای نمونه کد میتونید از مثالهای کتابخانه استفاده کنید.

اگر کد خاصی برای کاربرد خاصی مدنظرتون هست بگید که راهنماییتون کنم

25 روز قبل
عرفان پورامینایی
1

exit status 1 no matching function for call to 'SPIClass::begin(int, int, int)' این آلارم رو میده در این خط SPI.begin(SPI_SCK, SPI_MISO, SPI_MOSI); آیا این کتابخانه رو امتحان کردی خودتان  – اصغر لک 04-01-28 در 07:53

خیر،تجربه ای برای راه‌اندازی نمایشگر با آردوینو ندارم ولی با esp32 راه اندازی کردم.فکر نکنم کتابخانه رسمی وجود داشته باشه برای راه اندازی این نمایشگر با آردوینو due پس سعی کنید برای این پروژه ها از esp32 استفاده کنید. کتابخانه Adafruit_ili9341 رو امتحان کنید شاید برای این نمایشگر هم جواب بده.  – عرفان پورامینایی 04-01-28 در 09:53

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400