ماژول حساس به ولتاژ

16 روز قبل
28 بازدید

0

سلام من یه ماژول حساس به ولتاژ میخوام که بتونم براش تعیین کنم که مثلا اگر ولتاژ اومد از 12 به 9 یه سیگنال برام بفرسته یا یه رله رو کار بندازه. ممنون میشم کسی راهنمایی کنه

16 روز قبل
میثم قربانی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

اگر هدف شما کنترل ساخت یک کنترلر شارژ باتری اسیدی می باشد. پیشنهاد میکنم از ماژول های شارژ باتری که در سایت موجود می باشد استفاده بکنید. بازه حداکثر و حداقل قابل تنظیم می باشد و دقیقا در این بازه رله را فعال و غیر فعال میکنتد

مانند:

ماژول کنترل دشارژ باتری مدل XH-M609

ماژول کنترل شارژ باتری دیجیتال 6 الی 60 ولت مدل XY-L30A

ماژول کنترل شارژ باتری 12 ولت XH-M601

اگر فقط هدف شما دریافت بررسی یک سیگنال می باشد و ربطی به باتری ندارد.

ابتدا باید یک سیگنال رفرنس ایجاد بکنید. برای این موضوع از یک رگوراتور خطی استفاده بکنید (برای مثال یک تغذیه 5 ولت ایجاد بکنید - دلیل این کار این است که وقتی سیگنال شما بین بازه 9 الی 12 ولت بازی میکند یک ولتاژ فیکس 5 ولت میتوانید ازش خارج کرد و به عنوان رفرنس استفاده کرد)

حال همین 5 ولت خروجی را به یک پتانسیومتر بدهید که سمت دیگرش زمین باشد. و یک مقسم ولتاژ در این بین ایجاد بکنید.

از همین 5 ولت و سیگنال خروجی مقسم ولتاژ را به یک op-amp وصل بکنید. از سیگنال اصلی نیز با استفاده از یک مقسم ولتاژ دیگر مقاومت بالایی باید 2 برابر مقاومت پایینی باشد. و در نهایت به پایه ورودی سیگنال منفی op-amp وصل بکنید.

در این حالت میتوانید با پتانسومتر که قرار داده اید حد را تعیین بکنید. و زمانی که حد را عبور کنید خروجی op-amp معکوس میشود. که میتوانید از این خروجی برای رله خود استفاده کنید (توجه کنید ماژول رله را راه اندازی میکند و برای راه اندازی مستقیم رله باید از مدار راه انداز رله نیز استفاده بکنید)

ولتاژ ورودی 9 ولت است ولتاژ ورودی به 8.92 رسیده است

همان طور که در عکس مشاهده میکنید خروجی بعد از اینکه حد را عبور کرد تغییر کرده است.

16 روز قبل
محمد دمیرچی
4520

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400