چگونه تنظیم کردن رله

11 روز قبل
23 بازدید

0

ماژول تایمر رله قابل تنظیم 5-30 ولت 10 آمپر با رابط میکرو

رله صفحه نمایش داره؟ 

چجوری میتونم تنظیم کنم ۳۰ دقیقه ای یک بار ۲-۳ دقیقه روشن شه

یا مجدد تنظیمش کنم ۱ ساعتی یک بار ۳-۴ دقیقه روشن شه؟ 

و این که خودش با سیم usb به برق وصل میشه 

و جریان ۲۲۰ ولت رو کنترل میکنه درسته؟ 

و اگر براتون مقدوره من no و com و nc رو کامل متوجه نشدم 

برام توضیح بدید 

که هر کدوم رو به چی وصل کنم تا سیستم تهویه در مدار تایمر باشد 

با تشکر🙏🙏🙏🌹🌷

11 روز قبل
Amir98
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

ماژول انتخابی شما کار مورد نظر شما را انجام نمیدهد. از ماژول رله تایمر XY-LJ02 برای این کار میتوانید استفاده بنمایید.

دیتاشیت مربوط به راه‌اندازی در توضیحات آمده است. همچنین از توضیحات محصول ماژول تایمر قابل تظیم 12 تا 24 ولت با خروجی CMOS برای راه‌اندازی میتوانید استفاده بنمایید.

مفهوم NC , NO به معنی به صورت نرمال وصل و به صورت نرمال قطع می باشد.

به صورت کلی در زمان استفاده از رله زمان های استفاده از حالت رله را باید مشخص بکنید. به عنوان مثال شما میخواهید 30 دقیقه روشن و 10 دقیقه خاموش داشته باشید. میتوانید سیم کشی را به NO انجام بدهید و این یعنی رله را در زمان روشن (30 دقیقه) یک جریان در حدود 50 میلی آمپری باید بدهید و در زمان خاموش جریانی به رله نمیدهید. این جریان در کوچک امکان دارد سیستم شما تغذیه و کل قطعه دیگر را درگیر بکند. پس در این شرایط ما می آیم معکوس میبندیم یعنی 30 دقیقه خاموش و 10 دقیقه روشن و در این شرایط به دلیل برعکس شدن خروجی به جای وصل کردن NO ما به NC وصل میکنیم. همان طور که در عکس مشاهده میکنید توضیح داده شده است که به چه صورت سیم کشی باید بکنید.

تمام رله ها مانند یک کلید عمل میکنند و میتوانند تا حداکثر رقمی که بر روی آنها نوشته شده است (ولتاژ و جریان) اقدام به کنترل بنمایند.

10 روز قبل
محمد دمیرچی
4510

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400