سلام دوستان .من این امپلی رو روی ماشینم نصب کردم .موقعی که ماشین خاموشه و فقط کلید بازه هیچ نویزی ندارم ولی به محض استارت ماشین و روشن شدن ،نویز زیادی دارم.چیکارش کنم ؟؟

سلام دوستان .من این امپلی رو روی ماشینم نصب کردم .موقعی که ماشین خاموشه و فقط کلید بازه هیچ نویزی ندارم ولی به محض استارت ماشین و روشن شدن ،نویز زیادی دارم.چیکارش کنم ؟؟
با سلام
این موضوع یکی از شرایط طبیعی هست.
دلیلی که همیشه به دوستان پیشنهاد میکنم از آمپلی فایر های خودرویی برای خودرو استفاده بکنند همین است.
در خودرو زمانی که روشن می باشد دینام وارد عمل میشود و به شدت نویز در لاین های برق ایجاد میکند. در امپلی فایر های مخصوص این موضوع از یک سری فیلتر و نویز گیر استفاده شده است که جلو این نویز ها را بگیرد.
مورد بعدی که این سری آمپلی فایر ها مناسب خودرو نمی باشد نیز این می باشد که قدرت واقعی این محصول در ولتاژ های بالاتر می باشد (در این مدل 24 ولت می باشد) که نمیتواند خودرو این ولتاژ را تامین کند و در نتیجه شما میتوانید از حداکثر نصف توان آمپلی استفاده بنمایید. برای حل این مشکل شاید بگید که از یک افزاینده ولتاژ استفاده میکنم که این مورد نیز پیشنهاد نمیشود چون خود ماژول های افزاینده به دلیل خصلتی که دارند ایجاد نویز میکنند و در نهایت این نویز ها با هم تشدید میشود و خروجی را بدتر میکند.
استفاده از بلوک های ایزوله ساز نیز شدنی نمی باشد چون توان این بلوک ها پایین میباشد و باید از ماژول های ایزوله ساز توان بالا استفاده بکنید که قیمت بالایی دارند.
پس در نتیجه این موضوع پیشنهاد نمیشود