سلام چطوری از دینام دوچرخه موبایل را شارژ کنم

2 ماه قبل
40 بازدید

0

با سلام.

چطوری میتونم از دینام 6 ولت دوچرخه موبایلم را شارژ کنم آیا ماژول خاصی پیشنهاد میکنید فست شارژ باشه لطفاً.

با تشکر.

16 اردیبهشت 04 در 12:38
بهزاد
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

به دلیل خصلت تمام دینام ها که دارای نوسان در تولید برق هستند شما نمیتوانید به صورت مستقیم به عنوان شارژر گوشی استفاده بکنید

برای این کار در مرحله اول دینام را با استفاده از یک شارژر باتری لیتومی اقدام به عمل شارژ کردن این باتری میکنید. در ادامه از این باتری با استفاده از ماژول های مناسب اقدام به شارژ گوشی میکنید.

حال اگر میخواهید فست شارژ داشته باشید. نیاز است که از چند باتری لیتومی به صورت سری استفاده بکنید. به این صورت که ولتاژ باتری ها زیاد بشود.

اگر دینام شما میتوانید ولتاژ بالاتر از 13-14 ولت را تولید کند میتوانید از 3 عدد باتری لیتیومی به صورت سری که به شما 12.6 ولت بدهد و یک عدد ماژول رگوراتور کاهنده ولتاژ 12.6 را تنظیم بکنید (با توجه به اینکه جریان تولیدی شما همیشه کم می باشد نیازی به کنترل جریان نمی باشد)

حتما در خروجی ماژول یک عدد دیود نیز قرار بدهید. 

پیشنهاد میکنم از برد BMS برای محافظت از باتری ها نیز قرار بدهید.

مانند : ماژول محافظ شارژ باتری لیتیومی 3 سل 20A 11.1V

در نهایت برای بحث شارژ کردن گوشی نیز در این شرایط میتوانید از ماژول فست شارژ کاهنده ولتاژ QC2.0/QC3.0 با خروجی USB برای فست شارژ کردن استفاده بنمایید.

اگر فست شارژ را نخواهید و بخواهید از باتری تک سل استفاده بکنید. ابتدا مانند سری قبل از یک ماژول رگوراتور کاهنده استفاده بکنید تا ولتاژ 5 ولت را ایجاد بنمایید. سپس خروجی را به یک ماژول ساخت پاور بانک وصل بکنید و از ماژول ساخت پاور بانک به گوشی خود وصل بکنید. باتری را نیز به صورت مجزا به ماژول پاور بانک خود وصل میکنید.

16 اردیبهشت 04 در 10:49
محمد دمیرچی
4670

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400