ماژول رله 3 و 4 کانال با تغذیه برق مستقیم

1 ماه قبل
20 بازدید

0

درود. کارم تعمیر دستگاه های اسپرسو هست.به دلیل استفاده از برد های چینی در این دستگاه ها و سوختن بردها و موجود نبودن قطعات ،نیازمند ماژول رله ۳ یا ۴ کانال هستم که با تغذیه برق مستقیم کار کند و با میکرو سوئیچ (لحظه ای)یک رله رو قطع و وصل کنم.با زدن یک بار وصل و بازدن مجدد قطع شود.و لتاژ ۲۲۰ ولت ۵ آمپر برای المنت و‌ پمپ قطع و صل کند.اگر یک یا چند رله هم با تایمر باشد بهتر در غیر این صورت صرف نظر از تایمر می کنم. که جایگزین برد این دستگاه ها کنم. اکثرا با برد های مشابه و کلید های اهرمی تغییر می دم. . اما برای حفظ زیبایی بعضی مدل ها که فقط با میکرو سوئیچ ها عمل می کنند و دست زدن به بدنه ظاهر دستگاه رو به هم میریزه.  نیازمند چنین بردی هستم. البته چند مدل هم از کلید های لمسی استفاده می کنند. که به نظرم هزینه ش بالا هست و فعلا پی گیر نیستم. لطفا راهنمایی بفرمایید . ممنون 

1 ماه قبل
مجید پرچمی
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

اگر شما رله ای را میخواهید که با استارت اهرم به مدت زمان مشخصی فعال باشد و بعد از این تایم قطع بشود. میتوانید از این ماژول ها استفاده بکنید:

دارای نمایشگر جهت تنظیم:

ماژول رله تایمر XY-LJ02

ماژول تایمر 12 ولت قابل تنظیم همراه با رله و نمایشگر

بدون نمایشگر: (در این روش با توجه به پتانسومتر هایی که بر روی برد وجود تاخیر تنظیم میشود)

ماژول تایمر رله قابل تنظیم 5-30 ولت 10 آمپر با رابط میکرو USB

ماژول رله دارای قابلیت تنظیم تاخیر

اگر میخواهید با یک بار کلیک فعال و کلیک بعدی قطع بشود و این به صورت لوپ وار ادامه داشته باشد. پیشنهاد میکنم میکرو سویچ خود را به IC D-FlipFlop با کد cd4013 وصل بکنید و یک لچ حافظه ایجاد بکنید و خروجی این IC را به رله خود وصل بکنید.

اگر هم میخواهید از تاچ استفاده بکنید و سنسور تاچ را ندارد میتوانید از ماژول های TTP223 برای تشخیص لمس استفاده بکنید و به یکی از روش های بالا وصل بکنید.

در مورد تامین تغذیه این ماژول ها ، به هر حال شما به یک آدابتور نیاز دارید که برق AC 220 را به DC 5 یا DC 12 تبدیل بکنید.

چون همه رله ها بخش تحریکشان DC هستند و سمت اتصالشان میتواند از 1 ولت الی 265 ولت AC/DC را هندل بکنند و اکثرا جریان 10 آمپری را دارند. میتوانید این اطلاعات را از روی خود رله مطالعه بنمایید. فقط رله ای که عنوان میشود 5 ولت یعنی با این ولتاژ تحریک میشود و در صورت تامین ولتاژ بیشتر باعث آسیب رسیدن به رله در طولانی مدت میشود.

1 ماه قبل
محمد دمیرچی
4630

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400