چگونه ماژول آمپلی فایر صوتی 18 وات TDA2030A را به جک 3.5 میلی‌متری وصل کنم؟

1 ماه قبل
35 بازدید

0

سلام. من میخواهم از سه ماژول زیر استفاده کنم:

1- ماژول پخش فایل های صوتی MP3 با ورودی بلوتوث، USB و TF CARD دارای جک 3.5 میلی‌متری خروجی

2- ماژول آمپلی فایر صوتی 18 وات TDA2030A

3- اسپیکر 10 واتی.

اولا ولتاژ پخش کننده 5 ولته و آمپلی 12 ولت و با هم سازگار نیست ، آیا این مشکل ساز نمیشه؟
دوما مشکل اصلی من اینه که چون خروجی پخش کننده جک 3.5 است ، نمیدونم کدوم پین های آمپی فایر VCC-IN-GND-GND رو به جک 3.5 و کدوم رو به منفی و مثبت 12 ولت تغذیه بزنم.

درواقع ، من ماژول اول و اسپیکر رو دارم و چونکه توانش 10 وات نیست ، میخوام آمپلی رو بگیرم. اگه یه آمپلی فایر دیگه سراغ دارید بگید تا همونو تهیه کنم.
ممنون.

1 ماه قبل
Golden
1

افزودن دیدگاه

1 پاسخ ثبت شده است
0

با سلام

فیش هدفونی که بر روی ماژول وجود دارد از نوع PJ311D می باشد که ترتیب پایه هایش به صورت زیر میباشد.

البته شما میتوانید یک کابل هدفونی تهیه بکنید و با بریدنش از وسط و لخت کردن سیم هایش به یک کابل که سرش فیش AUX وجود دارد دسترسی پیدا بکنید.

این موضوع را نیز در نظر داشته باشید که این ماژول انتخابی شما تک کانال می باشد و فقط یکی از اسپیکر های شما را میتوانید درایو بکند. اگر 2 عدد اسپیکر دارید و میخواهید صدا به صورت استریو بشود میتوانید از ماژول های زیر استفاده بکنید.

ماژول آمپلی فایر 30W استریو XH-A232

ماژول آمپلی فایر استریو 2x10W با تراشه PAM8610 و ولوم متغیر

در نهایت در زمینه تغذیه نیز مشکلی نیست سیگنال های صوتی به ولتاژ کاری ندارند و فقط داده را جا به جا میکنند.

پیشنهاد میکنم از یک منبع تغذیه 12 ولت برای آمپلی خود استفاده بکنید (2 آمپر به بالا مناسب می باشد)

میتوانید از رگوراتور های کاهنده برای تبدیل 12 ولت به 5 ولت استفاده بکنید مانند. ماژول رگولاتور DC به DC کاهنده 3 آمپر تا برق مورد نیاز ماژول بلوتوث خود را نیز تامین بکنید.

1 ماه قبل
محمد دمیرچی
4630

افزودن دیدگاه

انجمن کافه‌ربات © 1400